خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 05 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شمار افراد مبتلا به کرونا در استان کردستان به ۳۳۰۸ نفر رسید

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 13 خرداد 1399 - 14:52
سنندج – رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان از افزایش شمار افراد مبتلا به کرونا خبر داد و گفت: شمار افراد مبتلا به کرونا در استان کردستان تا ظهر امروز به سه هزار و ۳۰۸ نفر رسید.
نفر،كرونا،دهگلان،رضاعي،ديواندره،كامياران

به گزارش خبرنگار مهر، فرزین رضاعی ظهر امروز سه‌شنبه در گفتگو با خبرنگاران بیان کرد: روند افزایش شمار افراد مبتلا به ویروس کرونا در استان کردستان همچنان ادامه دارد و تا ظهر امروز شمار مبتلایان به سه هزار و ۳۰۸ نفر رسیده است.
وی بیان کرد: از ابتدا تاکنون تعداد کل آزمایشات انجام گرفته ۱۱ هزار و ۹۵۶ نمونه است که از این تعداد سه هزار و ۳۰۸ مورد مثبت، هشت هزار و ۴۹۲ مورد منفی و ۱۵۶ مورد اعلام نشده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: شهرستان‌های سنندج یک‌هزار و ۱۴۸ نفر، سقز ۵۲۵ نفر، بانه ۲۹۲ نفر، مریوان ۲۸۵ نفر، دیواندره ۲۷۷ نفر، قروه ۲۶۹ نفر، بیجار ۱۷۲ نفر، کامیاران ۱۷۰ نفر، دهگلان ۱۳۶ نفر و سروآباد ۳۴ نفر مبتلای قطعی به کروناویروس دارند.
وی عنوان کرد: با تلاش‌های صورت گرفته از سوی کادر بهداشت و درمان تاکنون یک‌هزار و ۵۷۰ بیمار سلامت خود را به‌دست آورده و از مراکز درمانی ترخیص شده‌اند.
رضاعی به شمار مرگ و میر ثبت شده به‌دلیل ابتلاء به کرونا اشاره کرد و افزود: متأسفانه ۱۵۷ نفر افراد مبتلا شامل ۴۱ نفر در سقز، ۳۶ نفر در سنندج، ۲۰ نفر در قروه، ۲۰ نفر در بانه، ۱۵ نفر در کامیاران، ۹ نفر در بیجار، هفت نفر در مریوان، ۶ نفر در دیواندره و سه نفر در دهگلان به دلیل ابتلاء به کروناویروس فوت شده‌اند که همه موارد به‌صورت بهداشتی و با رعایت دستورالعمل‌های مرتبط دفن شده‌اند.