خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۲میلیارد ریال فطریه در بهزیستی استان سمنان جذب شد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 13 خرداد 1399 - 14:52
شاهرود- مدیرکل بهزیستی استان سمنان از جمع‌آوری یک میلیارد و ۹۳۷ میلیون ریال فطریه و کفاره در استان خبر داد و گفت: این میزان توسط مراکز بهزیستی و مراکز غیردولتی این سازمان تهیه‌شده است.
ريال،بهزيستي،سمنان،استان،فطريه

علیرضا ایزد پور در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه بالغ‌بر یک میلیارد و ۹۳۷ میلیون ریال فطریه نقدی و غیر نقدی طی سال جاری در بهزیستی استان سمنان جذب شد، ابراز داشت: این فطریه ها توسط مراکز بهزیستی و مراکز غیردولتی بهزیستی استان تهیه‌شده است.
وی افزود: در میامی ۱۲۸ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال، شاهرود ۴۶۷ میلیون و ۳۰۰ هزار ریال، دامغان ۷۱۰ میلیون ریال، سمنان ۴۴۸ میلیون و ۷۴۱ هزار ریال، مهدی‌شهر ۴۴ میلیون و ۵۱۸ هزار ریال، ۲۰ میلیون ریال سرخه و ۷۳ میلیون و ۶۸۰ هزار ریال گرمسار و ۴۵ میلیون و ۱۵۰ هزار ریال در آرادان فطریه جمع‌آوری‌شده است.
مدیرکل بهزیستی استان سمنان ضمن بیان اینکه با شیوع کرونا بهزیستی نیز در کنار سایر ارگان‌ها و نهادها در رزمایش مواسات، همدلی و کمک مؤمنانه شرکت کرد، ابراز داشت: در این راستا پنج هزار و ۲۳۰ بسته حمایتی بین مددجویان بهزیستی توزیع شد.
ایزد پور بابیان اینکه علاوه بر این موارد حواله مواد غذایی و بسته بهداشتی نیز بین نیازمندان توزیع‌شده است، تصریح کرد: خیران استان سمنان همچون بحران‌های گذشته اثبات کردند که در مشکلات یاری‌گر نیازمندان جامعه هستند و کمک‌های خود را از این قشر دریغ نمی‌کنند که این همدلی مردم شایان تقدیر است.