خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام شهرستان کنگان تسریع شود

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 13 خرداد 1399 - 13:13
بوشهر- فرماندار شهرستان کنگان گفت: پروژه‌ها باید به بهترین شکل و در زمان مناسب به مردم تحویل داده شود و مسئولین متولی اجازه ندهند عمر پروژه‌های در حال احداث به درازا بکشد.
شهرستان،كنگان،فرماندار،حتماً،مشكلي،پاك،نژاد

به گزارش خبرنگار مهر، سید علی پاک نژاد صبح سه‌شنبه در جلسه هماهنگی پروژه‌های عمرانی قابل بهره‌برداری و یا آغاز عملیات اجرایی شهرداری‌های سه‌گانه شهرستان با تأکید بر تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام اظهار داشت: با برنامه‌ریزی منظم می‌توان پروژه‌های نیمه‌تمام را در هفته دولت و همچنین دهه فجر سال جاری افتتاح کرد.
فرماندار شهرستان کنگان با اشاره به استقرار شرکت‌ها در منطقه گفت: حتماً از ظرفیت شرکت‌های مستقر در منطقه استفاده شود تا بتوان در پیشبرد اهداف و توسعه شهرستان به خوبی پیش رفت.
پاک نژاد عنوان کرد: حضور بخش خصوصی می‌تواند مؤثر باشد و مسئولین در شهرستان به دنبال فعال کردن بخش خصوصی باشند.
رئیس شورای اداری شهرستان کنگان مطرح کرد: استعلاماتی که گرفته می‌شود به صورت شفاهی نباشد و حتماً به صورت کتبی باشد تا در آینده با مشکلی مواجه نشویم.
این مقام مسئول ادامه داد: آبراه‌های شهرستان به خوبی بررسی شود و اگر مانعی بر سر راه آن‌ها قرار دارد رفع شود تا مشکلی ایجاد نشود.
نماینده عالی دولت در شهرستان کنگان بیان کرد: شهرداری‌های سیراف و بنک به دنبال مجهز کردن شهر به دوربین‌های امنیتی و ترافیکی باشند این دوربین‌ها می‌تواند در ارتقای امنیت شهر عملکرد خوبی داشته باشند.
فرماندار شهرستان کنگان خاطرنشان کرد: مدارس شهرستان متأسفانه از لحاظ فضا با مشکل مواجه هستند که نیاز است با برنامه‌ریزی مناسب این مشکلات فضاهای آموزشی رفع شود.