خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برج‌های تهران به احترام امام (ره) خاموش می‌شوند

ایسنا | فرهنگی و هنری، سیاسی | سه شنبه، 13 خرداد 1399 - 12:10
مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان تهران خبر داد: به احترام رحلت بنیانگذار انقلاب اسلامی نورپردازی برج های تاریخی طغرل و شبلی شامگاه ۱۳ خرداد ماه خاموش می شود.
انقلاب،اسلامي،ميراث،تاريخي،بنيانگذار،برج،فرهنگي

مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان تهران خبر داد: به احترام رحلت بنیانگذار انقلاب اسلامی نورپردازی برج های تاریخی طغرل و شبلی شامگاه ۱۳ خرداد ماه خاموش می شود.
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تهران، پرهام جانفشان با بیان اینکه حسینیه و بیت ساده حضرت امام (ره) به عنوان یک میراث و الگوی ارزشمند از زندگی و سیره بنیانگذار انقلاب اسلامی در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده ، گفت: معرفی مکان رخدادهای انقلاب اسلامی و بازدید از بیت ساده بنیانگذار انقلاب اسلامی می‌تواند برای گردشگران خارجی بسیار مورد توجه باشد.
وی با بیان این‌که حفظ دستاورها و ارزش‌های انقلاب اسلامی و انتقال آن به نسل‌های آینده به عنوان یک میراث معنوی وظیفه همه‌ی نهادهای فرهنگی و انقلابی در جامعه است، از خاموش شدن برج‌های تاریخی تهران همزمان با سی و یکمین سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) خبر داد.
به گفته‌ی او؛ برج تاریخی طغرل از بناهای ارزشمند عصر سلجوقی در شهرستان ری و برج شبلی از برج‌های تاریخی در شهرستان دماوند است.
انتهای پیام