خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روح الامینی: وکیل الدوله نیستیم/ دولت در کار مجلس دخالت نکند

مهر | سیاسی | سه شنبه، 13 خرداد 1399 - 11:21
نماینده مردم تهران در مجلس گفت: بسیاری از دولتی ها و معاونان پارلمانی در انتخابات مجلس دخالت می کنند اما باید بدانند ما وکیل الدوله نیستیم.
مجلس،شوراي،نهاد،الاميني،مجوزها،صعودي،قوا،دستورالعمل

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالحسین روح الامینی در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی شاخص های کلان اقتصادی،گفت: اگر مجلس در راس امور است که باید باشد، باید بسیاری از مجوزها و دستورالعمل های شورای هماهنگی قوا به مجلس بازگردانده شود.
وی افزود: شورای هماهنگی سران قوا تدبیر خوبی است اما برای ضرورت است و باید مجوزها و دستورالعمل های آنان حداقلی شود.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: سوال ما این است که چرا صنایع ما از جمله صنایع دارویی شش ماه و یک سال باید پشت بروکراسی بانک مرکزی برای ثبت سفارش بمانند؟
این درحالی است که مدیریت کرونا در کشورمان نشان داد که ما بسیاری از کارها را می توانیم با هزینه کم و سرعت زیاد انجام دهیم.
روح الامینی با اشاره به بودجه نهادهای سه قوه گفت: بودجه نهاد ریاست جمهوری، نهاد مجلس و نهاد قوه قضاییه در چند دوره اخیر روند صعودی داشته است و بسیار بیشتر از روند صعودی جاهای دیگر بوده است و بنده اسناد آن را دارم و شاید در اختیار رسانه ها بگذارم و ما باید از خودمان شروع کنیم.
وی بیان کرد: از طرف بنده به دولتی ها بگویید که مدیریت مجلس را به خود ما واگذار کنند و دولتمردان ومعاونان پارلمانی آنقدر کار دارند که باید به کارهای خود بپردازند و بهتر است در انتخابات مجلس و کمیسیون ها دخالتی نداشته باشند و باید بدانند که ما وکیل الدوله نیستیم.
تکمیل می شود...