خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

موزه فرش در دوران کرونا چقدر بازدیدکننده داشت؟

باشگاه خبرنگاران | فرهنگی و هنری | سه شنبه، 13 خرداد 1399 - 11:12
کرونا باعث تعطیلی بسیاری از مناطق گردشگری از جمله موزه ها شد و با بازگشایی آنها اگر چه بازدید آغاز شده اما به روال عادی هنوز برنگشته است.
بازديد،موزه،شرايط،چراكه،مخاطبان،فرش،بهداشتي

پریسا بیضایی مدیر موزه فرش ایران در گفت و گو با خبرنگار حوزه میراث و گردشگری گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: با توجه به بازگشایی موزه‌ها از ۴ خرداد تا به امروز و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی بازدید فیزیکی از موزه‌ها کم است چرا که مردم همچنان ضوابط شرایط کرونا را رعایت می کنند.
اما خوشبختانه ما مخاطبان خود را برای بازدید داریم که بسیار خوب استقبال می‌کنند.
مدیر موزه فرش ایران در ادامه گفت:تا به امروز میزان بازدید از موزه به روزی ۱۰ نفر رسیده یعنی طی گذشت این چند روز ما ۱۰۰ تا ۱۱۰ نفر بازدید کننده داشتیم؛ با این حال موزه باز است و آماده پذیرای مخاطبان برای بازدید مطابق پروتکل‌های بهداشتی است و امیدواریم که بتوانیم با کمک هم این شرایط را پشت سر بگذاریم چراکه موزه فرش ایران شرایط سخت بسیاری را تجربه کرده از دوران جنگ گرفته تا این روز‌های کرونایی.
بیضایی افزود: فضای مجازی یکی از فضا‌هایی بود که تاثیر بسیاری در روند کار ما گذاشت به همین دلیل در حال حاضر به صورت جدی در حال تولید محتوای جدید و جذاب هستیم تا همچنان بتوانیم رشد بیشتری نسبت به قبل داشته باشیم چراکه این فضا به افزایش مخاطبان ما و جذب آنها بسیار کمک می‌کند.
او درباره مخالفت عده‌ای برای بازگشایی موزه‌ها گفت: درست است که شرایط کرونایی کاملا برطرف نشده به هر حال ما هم باید سعی کنیم همانند دیگر مشاغل به فعالیت خود ادامه دهیم و پیش برویم، اما با رعایت پروتکل‌های بهداشتی چراکه با تعطیلی کاری از پیش نمی‌رود.
انتهای پیام /