خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

درخواست گانتس برای فراهم کردن مقدمات الحاق کرانه باختری

ایسنا | بین‌الملل | دوشنبه، 12 خرداد 1399 - 21:45
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با ارسال پیاکی به رئیس ستاد ارتش این رژیم خواهان اتخاذ تدابیر امنیتی برای اجرای طرح اشغالگران الحاق اراضی کرانه باختری شد.
طرح،رژيم،اجراي،باختري،الحاق،كرانه

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با ارسال پیاکی به رئیس ستاد ارتش این رژیم خواهان اتخاذ تدابیر امنیتی برای اجرای طرح اشغالگران الحاق اراضی کرانه باختری شد.
به گزارش ایسنا، روزنامه عبری زبان معاریو فاش کرد که بنی گانتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به آویو کوخاوی، رئیس ستاد مشترک ارتش دستور داده در اتخاذ تدابیر امنیتی لازم برای اجرای طرح الحاق کرانه باختری و منطقه غور اردن تسریع کند.
رژیم صهیونیستی درنظر دارد به زودی این طرح جنجالی را وارد فاز اجرایی کند.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، در همین حال و به رغم انتشار اخباری از تعویق اجرای این طرح، محمد اشتیه، نخست وزیر فلسطین اعلام کرد عملا اجرای این طرح کلید خورده است و از جامعه جهانی خواست هرچه سریعتر برای ممانعت از ااجرای الحاق کرانه باختری به اراضی اشغالی که پیامدهای ناگواری برای فلسطین و منطقه دارد وارد عمل شود.
انتهای پیام