خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امارات: اسرائیل از تهدید به الحاق کرانه باختری دست بردارد

ایسنا | بین‌الملل | دوشنبه، 12 خرداد 1399 - 13:28
یک مقام ارشد دولت امارات متحده عربی امروز (دوشنبه) اظهار کرد، هرگونه اقدام یک‌جانبه رژیم صهیونیستی به منظور الحاق بخش‌هایی از کرانه باختری اشغالی یک ضربه جدی به فرآیند صلح خاورمیانه وارد می‌کند.
رژيم،صلح،اسرائيل،فرآيند،امارات،اراضي

یک مقام ارشد دولت امارات متحده عربی امروز (دوشنبه) اظهار کرد، هرگونه اقدام یک‌جانبه رژیم صهیونیستی به منظور الحاق بخش‌هایی از کرانه باختری اشغالی یک ضربه جدی به فرآیند صلح خاورمیانه وارد می‌کند.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، انور قرقاش، وزیر مشاور در امور خارجه امارات در پیامی توئیتری نوشت: صحبت مداوم اسرائیل از ضمیمه کردن اراضی فلسطینی‌ها باید متوقف شود.
او در ادامه نوشت: هرگونه اقدام یک‌جانبه اسرائیل در این مورد یک عقب‌گرد جدی در فرآیند صلح خاورمیانه بوده و به تضعیف حق تعیین سرنوشت برای فلسطینی‌ها و انکار اتفاق‌نظر بین‌المللی و عربی در خصوص ثبات و صلح منجر می‌شود.
بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی مدعی است، کابینه این رژیم از اول ژوئیه بحث درباره برنامه او برای سرعت بخشیدن به حاکمیت اسرائیل روی یک سری اراضی مدنظر فلسطینی‌ها برای تشکیل کشور مستقل خودشان را شروع می‌کند.
انتهای پیام