خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آزمایش موفق داروی کرونا کره بر روی حیوانات

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 12 خرداد 1399 - 12:53
شرکت بیو دارویی سلوتریون کره جنوبی (Celltrion) اعلام کرد که نتایج درمان بیماری کووید-19 با آنتی‌بادی ویروسی در حیوانات موفقیت‌آمیز بوده است.
19،درمان،باليني،بيماري،نتايج،كره،شركت

ایسنا/خراسان رضوی شرکت بیو دارویی سلوتریون کره جنوبی (Celltrion) اعلام کرد که نتایج درمان بیماری کووید-19 با آنتی‌بادی ویروسی در حیوانات موفقیت‌آمیز بوده است.
به گزارش یوناهاپ، این شرکت گفت: درمان با آنتی‌بادی ضدویروسی در یک مدل حیوانی موجب کاهش 100 برابری بار ویروسی کروناویروس جدید، عامل بیماری کووید-19 شد.
سلوتریون افزود: در این آزمایش تخریب ریه تا سطح فعالیت طبیعی در حیوانات بهبود یافت.
محققان گفتند:" فعالیت ضدویروسی در مرحله پیش بالینی نشان می‌دهد که اگر این نتایج در انسان نیز موفقیت‌آمیز باشد، این دارو در درمان بیماری کووید-19 موثر خواهد بود."
مدیر واحد تحقیق و توسعه این شرکت گفت:" امیدوار است که آزمایش‌های بالینی اولیه را در ماه جولای آغاز کند و قابلیت تولید انبوه درمان آنتی‌بادی درمانی را پس از نتایج آزمایش بالینی دارد.
تعدادی از شرکت‌های داروسازی کره برای تهیه واکسن و درمان بیماری کووید-19 به رقابت جهانی پیوستند، اما هنوز هیچ‌کدام از آنها تایید آزمایش‌های بالینی برای واکسن یا نامزدهای درمانی از سازمان ایمنی دارو را دریافت نکرده‌اند.
بر اساس اعلام مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های کره، این کشور 35 مورد دیگر ابتلا به کووید-19 در یک مرکز لجستیک در شهری واقع در غرب سئول شناسایی کرده و تعداد کل مبتلایان به 11هزار و 503 مورد رسیده است.
انتهای پیام