اجرای طرح کرامت در ۱۸ محله شهرستان بجنورد
فرمانده سپاه بجنورد از اجرای طرح کرامت با اولویت موضوع طلاق و اعتیاد در ۱۸ محله این شهرستان خبر داد.

ایسنا/خراسان شمالی فرمانده سپاه بجنورد از اجرای طرح کرامت با اولویت موضوع طلاق و اعتیاد در ۱۸ محله این شهرستان خبر داد.
مهدی الهی راد با بیان اینکه طرح کرامت با هدف کاهش آسیبهای اجتماعی صورت می گیرد، گفت: این طرح در پنج موضوع اشتغال، آموزش، سازندگی، فرهنگی و اجتماعی فعالیت خود را از سال ۱۳۹۶ آغاز کرده است.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سپاه جوادالائمه، وی اظهارکرد: در سال جاری طرح کرامت با اولویت موضوع طلاق و اعتیاد در ۱۸ محله شهرستان بجنورد اجرا می شود.
وی بیان کرد: یکی از مهمترین اقداماتی که قرارگاه محرومیت زدایی باید انجام دهد، تبلیغ و ترویج این طرح در بین محله های ۱۸ گانه و تشویق مردم محله به مشارکت قوی و موثر در این طرح است.
الهی راد افزود: پایگاه های مقاومت بسیج و مساجد، محور این حرکت هستند و باید با توان و روحیه جهادی وارد عمل شده و آسیب های اجتماعی محله های هدف از جمله منطقه جوادیه را به حداقل برسانند.
فرمانده سپاه شهرستان بجنورد با اشاره به فعالیت های دیگر سازمان ها و نهاد ها در شهر بجنورد، بیان کرد: همه سازمان ها و نهادهای مرتبط با کاهش آسیب های اجتماعی و فرهنگی باید خود را ذیل قرارگاه محرومیت زدایی، طرح کرامت تعریف و با هم افزایی، مشارکت و همکاری و جلوگیری از موازی کاری در محله های شهر بجنورد اقدامات موثری صورت گیرد.
انتهای پیام