جاذبههای طبیعی کاشان در راستای توسعه بومگردی مورد توجه باشد
اصفهان - نماینده مردم کاشان در مجلس گفت: جاذبههای طبیعی و فرهنگی منطقه کاشان از جمله مهمترین ابزارهای توسعه بوم گردی در این منطقه است که باید مورد توجه جدی مسئولان باشد.

سیدجواد ساداتی نژاد در گفت و گو با خبرنگار مهر با بیان اینکه توسعه بوم گردی در کشور باعث ایجاد اشتغال و تولید منابع درآمدی پایدار برای بسیاری از هموطنان میشود، اظهار داشت: در حالی که کشور با بیکاری بخش زیادی از فارغالتحصیلان دانشگاهی همراه است توسعه بوم گردی میتواند زمینه اشتغال را برای این دانش آموختگان فراهم کند.
وی با اشاره به اینکه دولت باید از فعالین آسیب دیده از صنعت بوم گردی حمایتهای لازم را انجام دهد، ابراز داشت: بیش از دو هزار فعال صنعت بوم گردی در کل کشور وجود دارد که بیشترین آسیب را از شیوع کرونا در صنعت گردشگری دیدهاند و بر همین مبنا باید دولت حمایتهای ویژه ای را از آنها انجام دهد.
توسعه صنایع دستی در گروه توسعه صنعت گردشگری و بوم گردی
نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی توسعه صنایع دستی و همچنین ترویج فرهنگ و رسوم اصیل ایرانی را یکی دیگر از نتایج توسعه بوم گردی دانست و تصریح کرد: انتقال ۱۰ درصد گردشگرانی که از شهرهای ایران بازدید میکنند به روستاها میتواند علاوه بر توسعه اقتصادی روستاها باعث افزایش مهاجرت معکوس نیز بشود.
نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی جاذبههای طبیعی و فرهنگی منطقه کاشان را از جمله مهمترین ابزارهای توسعه بوم گردی این منطقه دانست و خاطرنشان کرد: افزایش اشتغال و کارآفرینی در بین خانوادهها، تقویت بنیان اقتصادی و استفاده از ظرفیتهای بومی و محلی برای ترویج هویت ایرانی اسلامی و غیره در توسعه صنعت گردشگری به خصوص بوم گردی مؤثر است.
وی با اشاره به اینکه یکی از اولویتهای مجلس یازدهم مباحث اقتصادی و بهبود معیشت مردم است، بیان داشت: توسعه صنعت گردشگری نقش مؤثری در بهبود معیشت خانوادهها دارد و بر همین مبنا حمایت از فعالین این بخش باید در دستور کار مجلس و همچنین دولت قرار بگیرد.