خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 05 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ساعت کار اداری در هرمزگان از ۷ صبح تا ۱۳:۳۰ تعیین شد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 11 خرداد 1399 - 13:44
بندرعباس - استاندار هرمزگان گفت: با تصویب ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان، ساعت کار ادارات از ۷ صبح الی ۱۳:۳۰ تعیین شد.
استان،هرمزگان،برق،تابستان،هوا،آتش،اجرايي،ساعت

به گزارش خبرگزاری مهر، فریدون همتی در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان هرمزگان با اشاره به افزایش دمای هوا و همچنین در پیش بودن فصل تابستان، عنوان کرد: گرم شدن هوا موجب افزایش مصرف انرژی برق در استان می شود که باید با تغییر برخی روش ها و همچنین صرفه جویی بیشتر در این ایام، بتوانیم مصرف برق را مدیریت کنیم.
وی ادامه داد: با هدف مدیریت مصرف انرژی و جلوگیری از قطعی برق در جهت رفاه مردم و همچنین عدم ایجاد مشکل برای بخش تولید و خدمات در استان، ساعت کار دستگاه‌های اجرایی هرمزگان تغییر می‌کند.
استاندار هرمزگان افزود: با تصویب ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان از روز شنبه ۱۷ خرداد تا پایان شهریور ماه سال جاری ساعت کار ادارات و دستگاه‌های اجرایی استان هرمزگان از ساعت ۷ صبح الی ۱۳:۳۰ است.
همتی تصریح کرد: در این مدت ادارات و دستگاه های اجرایی استان هرمزگان روزهای پنجشنبه تعطیل خواهند بود اما دستگاه‌های خدمات‌رسان شبانه‌روزی در استان همچون گذشته به ارائه خدمات می پردازند.
وی گفت: واحدهای تولیدی و بنگاه‌های اقتصادی در استان که از امکانات مولد برق برخوردار هستند در ایام تابستان نیاز خود را از این طریق تامین کنند تا فشار از روی شبکه سراسری برق کمتر شود.
استاندار هرمزگان همچنین با اشاره به حوادث آتش سوزی در جنگل ها و مراتع با توجه به گرمای هوا در فصل تابستان، خاطرنشان کرد: همه فرمانداری‌ها، بخشداری‌ها، شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در استان با کمک مردم و شوراها در مناطق مختلف نظارت و کنترل لازم را در این راستا داشته باشند تا آتش سوزی رخ ندهد و در صورت بروز آتش به سرعت تمامی امکانات برای مهار و خاموش کردن آن بسیج شود.