خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زنگنه: نمایندگان مراقب اظهارات خود در فضای مجازی باشند/مجلس یازدهم ضد فساد است

تسنیم | سیاسی | یکشنبه، 11 خرداد 1399 - 12:03
منتخب تربت حیدریه در مجلس با تأکید بر اینکه مجلس یازدهم ضد فساد است، گفت: مجلس یازدهم نظارت را از خودش شروع خواهد کرد.
مجلس،يازدهم،نمايندگان،حيدريه،تربت،منتخب

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، محسن زنگنه منتخب مردم تربت حیدریه در مجلس یازدهم در جلسه علنی امروز (یکشنبه، 11 خرداد ) قوه مقننه در تذکری با بیان اینکه طی روزهای اخیر تعدادی از نمایندگان براساس تکلیف مواردی را در فضای مجازی درباره مسائل منتخبان مجلس یازدهم مطرح کردند، گفت: برخی درباره تسهیلاتی که در اختیار نمایندگان مجلس دهم قرار گرفت اما هنوز هیات رئیسه درباره آن ها برای مجلس یازدهم تصمیمی نگرفته است، اظهاراتی داشتند.
منتخب مردم تربت حیدریه در مجلس یازدهم با بیان اینکه نمایندگان باید بدانند هر حرفی در فضای مجازی می تواند تبعاتی برای کل مجلس یازدهم داشته باشد، افزود: مجلس یازدهم ضد فساد خواهد بود و نظارت را از خود شروع می کند و نمایندگان باید بدانند چهره مردمی خود را در رسانه ها به گونه ای نشان ندهند که گویا باید جوابگوی اقدامات مجالس قبل باشیم.
قاضی‌زاده هاشمی نایب رئیس مجلس که ریاست جلسه را بر عهده دارد، در پاسخ به تذکر منتخب تربت حیدریه بر رعایت حفظ حرمت مجلس از سوی نمایندگان تاکید کرد و گفت: تذکرات مربوط به دستور مجلس داده شود و این گونه تذکرات را باید به پایان جلسه مجلس موکول کرد.
انتهای پیام/