خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

"ایلان" کار خارق‌العاده‌ای انجام داد/مجددا در حوزه پروازهای فضایی رهبری جهان را در دست گرفتیم

ایسنا | دانش و فناوری، بین‌الملل | یکشنبه، 11 خرداد 1399 - 09:19
در پی پرتاب موفقیت‌آمیز کپسول "دراگون" به فضا، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در محل پرتاب حضور یافت و این موفقیت را تبریک گفت.
آمريكا،اسپيس،ايكس،ناسا،پرتاب،رئيس

در پی پرتاب موفقیت‌آمیز کپسول "دراگون" به فضا، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در محل پرتاب حضور یافت و این موفقیت را تبریک گفت.
به گزارش ایسنا، شب گذشته آمریکا موفق شد پس از نزدیک به ۱۰ سال دو تن از فضانوردان خود را از خاک این کشور به ایستگاه فضایی بین‌المللی اعزام کند.
در این ماموریت که "دمو-۲"(Demo-۲) نام داشت، کپسول "دراگون" سوار بر موشک "فالکون ۹" شرکت اسپیس ایکس دو تن از فضانوردان ناسا به نام‌های "داگلاس جی.
هارلی"(Douglas G.
Hurley) و "روبرت ال.
بهنکن "(Robert L.
Behnken) را به فضا برد.
دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا این موفقیت ناسا و اسپیس ایکس را تبریک گفت و اظهار کرد: این فناوری و قدرت باورنکردنی است.
من به تمامی افرادی که در ناسا کار می‌کنند، افتخار می‌کنم.تمامی این افراد در بخش خصوصی دولتی(ناسا و اسپیس ایکس) با یکدیگر همکاری کردند.
زمانی‌که چنین صحنه‌ای را به نظاره می‌نشینید، باورنکردنی است.
ترامپ پس از پرتاب، خطاب به "ایلان ماسک" رئیس شرکت اسپیس ایکس گفت: من همیشه با او در تماس هستم.
او یکی از نخبه‌های کشور ماست.
ما به نخبه‌ها علاقه‌مندیم، و ایلان ماسک کار خارق‌العاده‌ای انجام داد.
ترامپ افزود، آمریکا مجددا در حوزه پروازهای فضایی و ماموریت‌های آینده به مریخ، رهبری جهان را در دست گرفت.
در پرتاب شب گذشته، "مایک پنس" معاون رئیس جمهور آمریکا و همسر او "کارن پنس" هم حضور داشتند.
انتهای پیام