خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشته شدن 19 تروریست در شمال سیناء

تسنیم | بین‌الملل | یکشنبه، 11 خرداد 1399 - 02:09
ارتش مصر از کشته شدن 19 نفر از عناصر تروریستی در یک عملیات امنیتی در شمال سیناء خبر داد.
گروه،تروريستي،شمال،نفر

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از الیوم السابع، نیروهای مصری دیروز شنبه پس از درگیری سنگین با عناصر مسلح در شمال سیناء، 19 نفر از آنها را از پای درآوردند.
در همین راستا، ارتش مصر با صدور بیانیه‎ای اعلام کرد که 19 نفر از عناصر تکفیری روز شنبه در مناطق مختلف شمال سیناء کشته شدند.
در این بیانیه آمده که در این عملیات، پنج نفر از نیروهای ارتش مصر از جمله دو افسر نظامی در شمال سیناء کشته شدند.
فعالیت گروه‌های تروریستی در سیناء با وسعتی حدود 60 هزار کیلومتر مربع، عمدتا در بخش شمالی این شبه جزیره است.
خطرناک‌ترین گروه از میان گروه‌های تروریستی شبه جزیره سیناء، گروه موسوم به «ولایت سینا» است که با گروه تروریستی «داعش» بیعت کرده است.
انتهای پیام