خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف لاشه دو توله پلنگ ایرانی در چرام

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 11 اسفند 1397 - 09:55
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کهگیلویه و بویراحمد از کشف لاشه دو توله پلنگ ایرانی در شهرستان چرام خبر داد.
حفاظت،محيط،توله،پلنگ،زيست،لاشه،شهرستان،چرام

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کهگیلویه و بویراحمد از کشف لاشه دو توله پلنگ ایرانی در شهرستان چرام خبر داد.
محسن جعفری نژاد بسطامی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، افزود: روز گذشته نیروهای نمایندگی محیط زیست شهرستان چرام به دنبال دریافت گزارشی مردمی و پس از جست و جو در منطقه آزاد تنگ زرد در پنج کیلومتری روستای "بیدانجیر" لاشه دو توله پلنگ را مشاهده کردند.
وی اظهار کرد: بررسی اطراف محل مرگ توله پلنگ ها و در بررسی اولیه لاشه ها آثاری از گلوله مشاهده نشده است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: طی هماهنگی با دامپزشکی شهرستان، نمونه گیری از بافت لاشه ها جهت انجام آزمایش و تعیین علت دقیق مرگ انجام شده است.
جعفری نژاد بسطامی تصریح کرد: محل مرگ توله پلنگ ها در مناطق آزاد واقع شده و تا نخستین منطقه حفاظت شده ۱۰۰ کیلومتر فاصله دارد.
وی ادامه داد: به دلیل کمبود نیروی حفاظتی، چرام با ۱۸۰ هزار هکتار وسعت تنها با دو نیروی محیط بان کنترل می شود که مسلما با این شرایط امکان نظارت و حفاظت از تمامی عرصه های طبیعی این شهرستان میسر نیست با این وجود نقش مشارکت جوامع محلی در حفاظت از محیط زیست و فرهنگ سازی دوچندان می شود.
مدیر کل حفاظت محیط زیست استان کهگیلویه و بویراحمد اضافه کرد: پنجه های دست توله پلنگ ها توسط افراد ناشناس قطع شده است.
انتهای پیام