خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شنا در محدوده سدها و بندهای انحرافی استان همدان ممنوع است

مهر | استان‌ها | شنبه، 10 خرداد 1399 - 14:54
همدان - مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای همدان با بیان اینکه تاسیسات آبی همچون دریاچه سدها محل مناسبی برای شنا نیست، گفت: شنا در محدوده سدها و بندهای انحرافی استان همدان ممنوع است.
مخازن،آب،انحرافي،سدها،بندهاي

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای همدان، منصور ستوده نسبت به مخاطرات شنا در مخازن سدها و بندهای انحرافی هشدار داد و افزود: لغزندگی حاشیه مخازن سدها و بندهای انحرافی، مکش جریان آب و شرایط رسوبی کف این مخازن خطر مرگ را برای شناگران به همراه دارد.
وی عنوان کرد: طبق قانون هیچ دیه‌ای به ورثه شناگرانی که در مناطق ممنوعه غرق می‌شوند، تعلق نمی‌گیرد.
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای همدان با تاکید بر اینکه تأسیسات یاد شده محل مناسبی برای شنا نیست، از هم وطنانی که این اماکن را برای تفرج انتخاب می‌کنند درخواست کرد به خاطر حفظ سلامت خود و خانواده به علائم هشدار دهنده و تذکر مأموران توجه جدی داشته باشند.