خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آمریکا نظامیان خود را به تونس می‌فرستد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | شنبه، 10 خرداد 1399 - 14:20
ارتش آمریکا در بحبوحه افزایش نگرانی‌ها درباره فعالیت روسیه در لیبی اعلام کرد واشنگتن به دنبال استفاده از یکی از تیپ‌های امنیتی کمکی خود در تونس است.
ليبي،ارتش،روسيه،تونس،ملي،آمريكا،فرماندهي،امنيتي

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری رویترز، در بحبوحه نگرانی‌ها در خصوص کمک‌های نظامی روسیه به ارتش ملی لیبی به فرماندهی خلیفه حفتر، آمریکا نیز بر آن شده است نیروی امنیتی کمکی به تونس اعزام کند.
جنگ داخلی لیبی پای قدرت‌های منطقه‌ای و جهانی را نیز به میان کشیده و به گفته سازمان ملل موجب شده است سیل عظیمی از سلاح و جنگجو، با نقض تحریم‌های تسلیحاتی، به این کشور در آفریقای شمالی سرازیر شوند.
ستاد فرماندهی آمریکا در آفریقا در بیانیه‌ای ادعا کرد: در حالی که روسیه کماکان به شعله‌ور کردن آتش درگیری در لیبی ادامه می‌دهد، امنیت منطقه در شمال آفریقا به شدت نگران کننده است.
در این بیانیه آمده است: ما به دنبال راه‌های جدیدی برای رفع نگرانی‌های امنیتی متقابل با تونس هستیم ازجمله با استفاده از تیپ امنیتی کمکی خود در این کشور.
ارتش آمریکا روز چهارشنبه اعلام کرد، روسیه ۱۴ فروند جنگنده میگ-۲۹ و سوخو-۲۴ به یک پایگاه هوایی تحت کنترل ارتش ملی لیبی ارسال کرده است.
این در حالی است که ارتش ملی لیبی به فرماندهی خلیفه حفتر و یک عضو پارلمان روسیه این موضوع را رد کرده‌اند.
مصر، روسیه و امارات متحده عربی از ارتش ملی لیبی حمایت می‌کنند.
وزارت دفاع تونس در بیانیه‌ای گفت آمریکا شریک اصلی این کشور برای افزایش ظرفیت‌های عملیاتی ارتش تونس است.
انتهای پیام/