خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۴ فاز پارس جنوبی در روزهای پایانی سال به بهره‌برداری می‌رسد

مهر | استان‌ها | شنبه، 11 اسفند 1397 - 09:29
بوشهر - معاون امور توسعه و مهندسی شرکت ملی نفت ایران گفت: انتظار می‌رود فازهای ۱۳ و ۲۲، ۲۳ و ۲۴ پارس جنوبی تا پیش از تعطیلات نوروز سال ٩٨ به بهره برداری رسمی برسند.
توسعه،طرح،فاز،اشاره،فازها،دهقان

به گزارش خبرگزاری مهر، رضا دهقان در بازدید از پالایشگاه فازهای ۱۳، ۱۴ و ۲۲ تا ۲۴، پیشرفت هرکدام از طرح های توسعه این فازها را حدود ۹۴ درصد اعلام کرد و با اشاره به عملیاتی شدن سکوها و آمادگی کامل ردیف های شیرین سازی و واحدهای جانبی پالایشگاه‌های این دو طرح گفت: با توجه به مراحل پایانی توسعه، انتظار می رود این فازها تا پیش از تعطیلات نوروز سال ٩٨ به بهره برداری رسمی برسند.
معاون امور توسعه و مهندسی شرکت ملی نفت ایران با اشاره به تحقق تولید یک میلیارد فوت مکعب گاز از بخش سکوهای دریایی فاز ۱۴ گفت: پیشرفت کلی این طرح حدود ۷۰ درصد است و مطابق برنامه موجود اولین ردیف پالایشگاهی در زمستان سال ۹۸ وارد مدار می شود.
دهقان به تکمیل کل طرح توسعه فاز ۱۴ در سال ۹۹ و بسته شدن پرونده توسعه فازهای پارس جنوبی به استثنای فاز ۱۱ اشاره کرد و گفت: کار بر روی فاز ۱۱ ادامه دارد و به زودی شاهد خبرهای جدیدی درباره این طرح خواهیم بود.