کشف بیش از ۳۰ هزار دلار تقلبی در اسلام آبادغرب
مهر
|
استانها
|
شنبه، 10 خرداد 1399 - 11:25
کرمانشاه_ جانشین فرمانده انتظامی استان کرمانشاه از کشف ۳۰ هزار و ۶۰۰ دلار تقلبی در شهرستان اسلام آبادغرب خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ جمال سلمانی اظهار داشت: پس از اطلاع مأموران کلانتری ۱۲ مرصاد از توزیع دلارهای تقلبی توسط شخصی در سطح شهر اسلام آبادغرب، رسیدگی به موضوع در دستور کار قرار گرفت.
وی ادامه داد: مأموران با انجام تحقیقات گسترده موفق به شناسایی فرد مذکور شده و پس از هماهنگی با مقام قضائی نسبت به دستگیری وی اقدام کردند.
جانشین فرمانده انتظامی استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: در بازرسی از متهم دستگیر شده ۳۰ هزار و ۶۰۰ دلار تقلبی که معادل بیش از پنج میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال کشف شد.
این مقام انتظامی در پایان از معرفی متهم دستگیر شده به دستگاه قضائی جهت سیر مراحل قانونی و صدور حکم لازم خبر داد.