خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نیروهای اشغالگر مانع ورود نمازگزاران فلسطینی به حرم ابراهیمی شدند

تسنیم | بین‌الملل | شنبه، 10 خرداد 1399 - 10:08
نیروهای رژیم اشغالگر صهیونیستی روز گذشته مانع ورود نمازگزاران فلسطینی برای برپایی نماز صبح در حرم ابراهیمی واقع در کرانه باختری شدند.
حرم،رژيم،ابراهيمي،فلسطينيان،صهيونيستي،مانع،موذن،الخليل

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه خبری العهد صبح دیروز جمعه نظامیان رژیم اشغالگر صهیونیستی مانع از ورود فلسطینیان به حرم ابراهیم در کرانه باختری اشغالی برای برپایی نماز صبح شده و همچنین اجازه ندادند موذن آن نیز اذان بگوید.
«حفظی ابوسنینه» مدیر اوقاف منطقه الخلیل در کرانه باختری اعلام کرد که نیروهای اشغالگر ایست‌بازرسی‌های نظامی در مسیر منتهی به حرم ابراهیمی ایجاد کرده و نیز از طریق راه‌های اینترنتی مانع ورود فلسطینیان به این حرم شدند.
اشغالگران همچنین افرادی که در میدان‌های اطراف حرم نیز قصد برپایی نماز را داشتند بیرون کردند.
نظامیان رژیم صهیونیستی در ادامه این تجاوزات خود مانع از اذان گفتن «سیراج شریف» موذن حرم ابراهیمی شده و با خشونت او را از حرم بیرون و همچنین یک جوان را به مدت چند ساعت بازداشت کردند.
ابوسنینه این اقدامات متجاوزانه رژیم شغالگر برای خالی کردن حرم ابراهیم از نمازگزاران را به شدت محکوم کرده و آن را تجاوز علیه مقدسات اسلامی بر اساس قوانین بین‌المللی که عبادت را برای همگان آزاد می‌داند دانست.
پیش از این «نفتالی بنت» وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی در سوم ماه جاری میلادی پروژه شهرک‌‌سازی در شهر الخلیل که شامل تسلط بر زمین‌های فلسطینیان به ویژه در اطراف حرم ابراهیمی بود را برای ایجاد راهی که شهرک‌نشینان صهیونیست و یهودیان افراطی بتوانند به راحتی به این منطقه یورش ببرند تصویب کرده بود.
انتهای پیام/