خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیش‌بینی تولید ۱۰ هزار تن باقلای خشک در لرستان

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 10 خرداد 1399 - 09:33
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: پیش‌بینی می‌شود ۱۰ هزار تن باقلای خشک در این استان تولید شود.
كشت،خشك،برداشت،صالحيان

ایسنا/لرستان مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: پیش‌بینی می‌شود ۱۰ هزار تن باقلای خشک در این استان تولید شود.
جواد صالحیان در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در سال زراعی جاری، سطح زیر کشت باقلا در لرستان ۴۴۰۰ هکتار است.
وی ادامه داد: پیش‌بینی می‌شود که امسال ۱۰ هزار تن باقلای خشک در استان تولید شود.
صالحیان افزود: باقلا ازجمله حبوباتی است که در استان کشت می‌شود و به دو صورت سبز و خشک می‌توان مصرف کرد لذا بسته به روش مصرف، زمان و روش برداشت آن متفاوت است.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی لرستان‌ یادآور شد: برداشت غلاف‌های سبز پیش از زرد شدن برگ‌ها یا غلاف‌ها و با دست انجام می‌شود و برداشت خشک زمانی است که اکثر غلاف‌ها به رنگ قهوه‌ای درآمده‌اند؛ در این حالت محصول توسط دست و یا با کمباین مخصوص قابل برداشت است.
وی اضافه کرد: بیشترین سطح زیر کشت باقلا مربوط به شهرستان‌های خرم‌آباد و بروجرد است.
صالحیان گفت: در این دو شهرستان روی هم رفته حدود ۲۵۰۰ هکتار از اراضی به کشت این محصول اختصاص یافته است.
انتهای پیام