خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«فاکسون» در ونزوئلا پهلو گرفت

مشرق | بین‌الملل | جمعه، 09 خرداد 1399 - 18:59
نفتکش سوم از ناوگان ۵ فروندی حامل سوخت جمهوری اسلامی ایران به مقصد ونزوئلا در بندر مقصد مستقر شده است.
نفتكش،بندر،وقت،اسكورت

به گزارش مشرق، بنابر اعلام کاپیتان سومین نفتکش ایرانی به نام «فاکسون»، این نفتکش حدود ساعت ۲۰:۰۰ به وقت محلی مورخ ۲۷ می به محل اسکورت وارد شد و سپس تحت اسکورت نیروی دریایی ونزوئلا به سمت بندر مقصد حرکت کرد.
مقصد این نفتکش که در ابتدا بندر «Amuay» بود، به بندر «Puerto de Guaragoao» تغییر یافت و حدود ساعت ۱:۳۰ بامداد امروز جمعه ۲۹ می به وقت ایران (۱۷:۰۰ روز ۲۸ می به وقت محلی) وارد این بندر شده است.
همچنین نفتکش دوم به نام «فارست» در بندر «Punta Cardin» مشغول تخلیه محموله است و زمان حدودی پایان عملیات تخلیه، امروز جمعه مورخ ۲۹ می خواهد بود.
در همین حال؛ بنابر اعلام کاپیتان سردشتی مدیر عامل شرکت ملی نفتکش، پرسنل حاضر در این عملیات بزرگ با روحیه‌ای بسیار بالا در حال انجام وظیفه بوده و تحت تاثیر واکنش‌های مثبت مردم و مسئولین کشور با عزمی راسخ کار خود را ادامه می‌دهند.
منبع: نورنیوز