خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روحانی: کرونا هنوز تمام نشده است/آموزش و پرورش برای سال تحصیلی آینده همراه با کرونا برنامه‌ریزی‌ کند

تسنیم | سیاسی، اجتماعی و حوادث | جمعه، 09 خرداد 1399 - 16:49
رئیس‌جمهور با بیان اینکه کرونا هنوز تمام نشده و ما باید همچنان  برای زندگی همراه با این بیماری در آینده آماده باشیم، گفت: آموزش و پرورش باید برای سال تحصیلی آینده و انجام فعالیت‌های آموزشی همراه با کرونا برنامه‌ریزی‌های لازم را انجام دهد.
آموزش،آموزشي،كرونا،معلمان،پرورش،تلاش،مجازي،كادر،روحاني،تحصيل ...

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور در گفت‌و‌گوی تلفنی با وزیر آموزش و پرورش، از کادر آموزشی و معلمان کشور که با تلاش و کوشش خود به رغم مشکلات ناشی از شیوع ویروس کرونا امر مهم آموزش را تعطیل نکرده و شعار " تعطیلی مدارس، تعطیلی آموزش نیست" را تحقق بخشیدند قدردانی کرد و گفت: استفاده از فضای مجازی و آموزش از راه دور برای تداوم روند آموزش دانش‌آموزان بسیار مهم است.
رئیس‌جمهور همچنین بهره‌گیری از تجربیات چند ماه گذشته در زمینه آموزش از راه دور و اطمینان از اثربخشی برنامه‌ها و رفع کاستی‌های آموزش غیرحضوری و مبتنی بر فضای مجازی را برای کسب آمادگی‌ها برای شروع سال تحصیلی آینده و مراقبت از استمرار کیفی آموزش را ضروری دانست.
روحانی اظهارداشت: مراکز آموزشی و معلمان باید دسترسی همه دانشآموزان به آموزش کیفی و کامل را فراهم آورند و برنامه‌ریزی‌ها با دقت انجام شود تا از اختلال در آموزش دانش‌آموزان و تضییع فرصت تحصیل آنان جلوگیری گردد.
رئیس‌جمهور مشارکت بیشتر خانواده‌ها در پیگیری آموزش فرزندان و مشارکت فعال دانش‌آموزان در فرآ‌یند یادگیری را از اتفاقات مثبت آموزش در دوره کرونا ذکر کرد و از معلمان و کادر آموزشی مدارس که در هفتههای گذشته برای رفع اشکالات و پاسخگویی به سؤالات دانش‌آموزان در مدارس حاضر شده و برای بهبود وضعیت تحصیلی دانش‌آموزان و بالارفتن کیفیت آموزش تلاش کردند، قدردانی کرد.
روحانی با بیان اینکه کرونا هنوز تمام نشده و ما باید همچنان برای زندگی همراه با این بیماری در آینده آماده باشیم، خاطرنشان کرد: آموزش و پرورش باید برای سال تحصیلی آینده و انجام فعالیتهای آموزشی همراه با کرونا برنامه‌ریزی‌های لازم را انجام دهد و با بررسی شرایط با همکاری وزارت بهداشت پروتکلهای لازم را طراحی و برای تصویب در ستاد ملی کرونا ارائه کند.
همچنین محسن حاجی‌میرزایی وزیر آموزش و پرورش نیز در این گفتو‌گو، گزارش کاملی از روند ارائه آموزش به دانش‌آموزان با استفاده از تلویزیون و فضای مجازی و شیوه‌هایی همچون مدرسه تلویزیونی، شبکه آموزشی دانش‌آموز (شاد)، تولید و عرضه بسته‌های خودآموز آموزشی و برگزاری کلاس‌های حضوری رفع اشکال را ارائه کرد.
وزیر آموزش و پرورش تأکید کرد: با تلاش کادر آموزشی و معلمان کشور به رغم شیوع ویروس کرونا، امر مهم آموزش و یادگیری در کشور تعطیل نشد و همه تلاش خود را انجام خواهیم داد که با رعایت همه پروتکل‌های بهداشتی در مقاطعی که امتحانات حضوری برگزار می‌شود، دانش‌آموزان و والدین آنها هیچگونه نگرانی از بابت سلامت نداشته باشند.
انتهای پیام/