جشن الفبا ٣٢ هزار دانشآموز کلاس اولی گیلان برگزار شد
مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان گفت: ۳۲ هزار دانشآموز کلاس اولی امروز در برنامه زنده تلوزیونی شبکه باران باسوادشدنشان را جشن گرفتند.

ایسنا/گیلان مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان گفت: ۳۲ هزار دانشآموز کلاس اولی امروز در برنامه زنده تلوزیونی شبکه باران باسوادشدنشان را جشن گرفتند.
نادر جهانآرای در گفتوگویی در تشریح این خبر اظهار کرد: با توجه به بیماری کرونا و به منظور پیشگیری از انتشار ویروس آن، جشن الفبا برای حدود ٣٢ هزار دانشآموز کلاس اول استان امروز به صورت برنامه زنده تلویزیونی از شبکه استانی باران پخش شد.
مدیرکل آموزش و پرورش گیلان با بیان ایننکه این جشن با هدف کسب مهارت خواندن، نوشتن و قدردانی از زحمات معلمان و والدین برگزار شده است، افزود: با اشاره به تعطیلی طولانی مدارس در ایام شیوع کرونا، دانشآموزان میتوانند خاطرات و دل مشغولیهای خود را در قالب شعر، داستان و به زبان هنرهای دیگر بیان کنند.
وی با تاکید بر لذت بخش بودن تدریس در مقطع ابتدایی گفت: بهترین و بنیادیترین فعالیت آموزشی در پایه اول شکل میگیرد.
امروز در این برنامه جشن الفبا تلوزیونی، کلاس اولیها با اجرای شعر از معلمان خود بابت باسواد شدنشان قدردانی کردند.
انتهای پیام