خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آسمان اغلب مناطق کشور صاف است/ هوای گرم مهمان پایتخت

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | پنجشنبه، 08 خرداد 1399 - 19:07
کارشناس هواشناسی گفت: آسمان اغلب مناطق کشور تا پایان هفته صاف و آرام است.
ضياييان،بارش،مناطق،بيني،دما،آذربايجان،شرقي،شمال،افزايش

ضیاییان در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان:
صادق ضیاییان مدیر کل مرکز پیش بینی و هشدار سازمان هواشناسی در گفت و گو با خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، از استمرار بارش باران در برخی نقاط خبر داد و گفت: طی ۲ روز آینده در برخی مناطق شمال غرب و سواحل دریای خزر رشد ابر، بارش پراکنده گاهی رعد و برق و وزش باد رخ خواهد داد.
وی افزود: امروز علاوه بر دامنه‌های البرز واقع در استان‌های قزوین، البرز، زنجان، گیلان و مازندران و دامنه‌های زاگرس اعم از استان‌های مرکزی، قم، غرب اصفهان و چهار محال و بختیاری در مناطق شمال آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و اردبیل بارش خواهیم داشت.
ضیاییان ادامه داد: طی روز‌های جمعه و شنبه در سواحل شمالی و شمال آذربایجان شرقی بارش پراکنده پیش بینی می‌شود.
این مقام‌مسئول با اشاره به اینکه در سایر مناطق کشور پدیده خاصی نداریم، بیان کرد: طی روز‌های یکشنبه و دوشنبه در اغلب مناطق کشور آسمان صاف و روند دما افزایشی خواهد بود.
به گفته وی، طی سه روز آینده برای نوار شرقی کشور به خصوص منطقه زابل گرد و خاک پیش بینی می‌شود.
دمای پایتخت افزایش می‌یابد
مدیر کل مرکز پیش بینی و هشدار سازمان هواشناسی درباره آخرین وضعیت آب و هوای تهران بیان کرد: امروز آسمان تهران ابری تا نیمه ابری گاهی همراه با افزایش باد است.
ضیاییان در پایان با بیان اینکه افزایش دما تا اوایل هفته آتی ادامه دارد، تصریح کرد: امروز بیشینه دما ۳۵ درجه سانتی گراد است و طی روز‌های شنبه و یکشنبه به ۳۸ درجه سانتی گراد می‌رسد.
انتهای پیام/