سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آگزبورگ ۲

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | شنبه، 11 اسفند 1397 - 01:22
تیم فوتبال بوروسیادورتموند با شکست ۲ بر یک در خانه آگزبورگ بیش از پیش در خطر از دست دادن صدر جدول قرار گرفت.
دورتموند،ليگا،بوندس،بايرن،دقيقه،شكست

هفته بیست و چهارم بوندس لیگا؛
به گزارش خبرنگار دنیای ورزش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، تیم‌های آگزبورگ و دورتموند از ساعت ۲۳ جمعه شب، نخستین مسابقه هفته بیست و چهارم بوندس لیگا را برگزار کردند که تیم میزبان موفق شد با نتیجه دو بر یک صدرنشین بوندس لیگا را شکست دهد.
در این بازی دونگ وون جی کره‌ای در دقایق ۲۴ و ۶۷ برای آگزبورگ و پاکو آلکاسر در دقیقه ۸۱ برای دورتموند گلزنی کردند.
بوروسیا دورتموند با این باخت از افزایش اختلاف سه امتیازی با بایرن مونیخ رده دومی بازماند و در صورت پیروزی باواریایی‌ها در بازی شنبه، دو تیم هم امتیاز می‌شوند.
بیشتر بخوانید:
دورتموند در ۱۲ دقیقه برتری ۳ گله را از دست داد/گلادباخ رتبه دوم را تقدیم بایرن کرد
شکست سنگین خانگی ماینز مقابل لورکوزن
مارکو رویس دیدار با تاتنهام را از دست داد
انتهای پیام/
پیروزی آگزبورگ مقابل دورتموند