خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بیش از 34 هزار بسته معیشتی بین نیازمندان استان خراسان جنوبی توزیع شد

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 08 خرداد 1399 - 09:24
فرمانده سپاه انصار الرضا(ع) خراسان جنوبی گفت: در مرحله سوم از این رزمایش که هفتم خرداد ماه جاری برگزار شد بیش از 34 هزار و 612 بسته معیشتی آماده شده که بین نیازمندان توزیع می‌شود.
كمك،رزمايش،مرحله،مؤمنانه،خيران،قاسمي،توزيع،برگزار

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، سردار سرتیپ پاسدار علی قاسمی شب گذشته در مراسم سومین مرحله رزمایش کمک‌های مؤمنانه که در حسینیه جماران برگزار شد از کمک 89 هزار بسته‌ای به نیازمندان استان طی دو مرحله گذشته خبر داد.
وی گفت: این تعداد کمک با همت مردم و خیران و کمک نهادهای خدمت رسان آماده و بین افراد نیازمند و آسیب دیده از ویروس کرونا توزیع شد.
فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی ارزش هر کدام از بسته ها را 250 تا 300 هزار تومان عنوان کرد افزود: غیر از این بسته‌ها نیز کارت‌های هدیه 200 هزار تومانی بین خانوارهای دو تا سه نفره استان توزیع می شود.
قاسمی تصریح کرد: این کمک‌های مؤمنانه و همدلی همچنان ادامه داشته و پایانی ندارد؛ این کمک ها به صورت مردمی و توسط نهادها و سازمان‌ها ساماندهی شده است.
وی ادامه داد: دستگاه‌ها، خیران، گروه‌های جهادی و رسانه‌ها در اجرای رزمایش مواسات و کمک مؤمنانه به تعهدات خود عمل کردند و امید داریم در آینده نیز بهتر و خالصانه در این مسیر گام برداریم.
فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: دو مرحله قبلی این رزمایش همزمان با سراسر کشور در روزهای 23 فروردین و 20 اردیبهشت ماه جاری با کمک‌های مردمی و خیران در استان برگزار شد.
قاسمی اظهار کرد: در مرحله سوم از این رزمایش که هفتم خرداد ماه جاری برگزار شد بیش از 34 هزار و 612 بسته معیشتی آماده شده که بین نیازمندان توزیع می شود.
انتهای پیام/256/ی