خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چگونه باید از خرید اینترنتی انصراف داد؟

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | پنجشنبه، 08 خرداد 1399 - 06:13
برای انصراف از خرید اینترنتی باید مراحل قانونی را انجام داد و اظهار نامه‌ای به دفاتر خدمات قضایی ارائه کرد.
اينترنتي،كالا،فروشنده،خريداري،حقوقي،خريد،پشيمان،كالاي

دانستنی‌های حقوقی؛
به گزارش خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، شاید برای شما هم پیش آمده باشد که در فضای مجازی خریدی کرده باشید و پس از مدتی از آن پشیمان شده باشید و بخواهید کالای اینترنتی خریداری شده را مرجوع کنید، اما باید بدانید که برای پس دادن خرید اینترنتی رعایت نکات قانونی و حقوقی ضروری است.
اگر کالایی اینترنتی خریداری شده باشد، اما پس از دریافت آن از خرید کالا پشیمان شده باشید می‌توانید بدون هیچ دلیلی انصراف خود را اعلام کنید و کالا را پس بفرستید.
اگر فروشنده از قبول کالای خریداری شده خودداری کند، می‌توانید ظرف یک هفته توسط یکی از دفاتر خدمات قضایی اظهار نامه‌ای مبنی بر پشیمانی از خرید برای فروشنده ارسال کنید تا او نتواند موضوع را انکار کند.
همچنین فروشنده حق گرفتن هیچ وجهی در قبال پرداخت خسارت، باز پس گرفتن کالا و امثال این‌ها را ندارد و تنها هزینه‌ای که خریدار باید بپردازد هزینه پس فرستادن کالا است.
امروزه خرید‌های گوناگونی از طریق اینترنت صورت می‌گیرد که با دانستن چند نکته مهم می‌توان از بسیاری کلاهبرداری‌های اینترنتی جلوگیری کرد.
بیشتر بخوانید:
اجاره حساب‌های بانکی چه مجازاتی دارد؟
آیا حمل خودرو با جرثقیل در حضور راننده قانونی است؟
مجازات افشای چت و اسکرین شات خصوصی چیست؟
قوانین نصب دوربین مداربسته در مشاعات
رضایت نامه قبل عمل شامل صدمات طول جراحی هم می‌شود؟
انتهای پیام/