خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حریف ذوب آهن در آسیا به ایران رسید/ احتمال غیبت هافبک ملی پوش مقابل شاگردان علی منصور

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | جمعه، 10 اسفند 1397 - 23:17
تیم های فوتبال ذوب آهن ایران و الزورا عراق در چارچوب رقابت های لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۱۹ به مصاف هم می روند.
الزورا،ايران،ذوب،آهن،بازي،مصاف،ليگ،مدير،عراق،تيم

به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، تیم فوتبال ذوب آهن ایران که در چارچوب نخستین دیدار مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۱۹ باید به مصاف الزورا برود، در صدد است تا به پیروزی برسد و گام بلندی برای صعود به مرحله حذفی بردارد.
نخستین حریف شاگردان علیرضا منصوریان، الزورا است.
نماینده عراق امشب (جمعه) از طریق پرواز بغداد وارد تهران شد تا با پرواز دیگری عازم اصفهان شود.
طبق اعلام السومریه، کاروان الزورا با ۳۶ نفر شامل ۲۳ بازیکن، ۵ مربی، ۲ مدیر، عکاس و مدیر رسانه به ایران آمد تا آماده بازی با ذوب آهن شوند.
همچنین مدیر تیم الزورا عراق ضمن مخالفت با کناره‌گیری عبدالرزاق عبدالکریم، مدیر فنی خواهان سفر او به همراه این تیم به ایران جهت مصاف آسیایی با ذوب‌آهن شد.
بهاء جمیل، تنها بازیکن غایب تیم الزوراء بازی برابر ذوب‌آهن به دلیل مصدومیت است و امکان دارد صفا هادی به دلیل برخی مشکلات به این بازی نرسد.
البته ذوب آهن ایران هم وضعیت خوبی در جدول رده بندی لیگ برتر ندارد و با کسب ۱۵ امتیاز از ۱۸ بازی در رده چهاردهم است.
تیم‌های ذوب‌آهن و الزورا عراق ساعت ۱۹ دوشنبه هفته آینده (۱۳ اسفند) در هفته نخست گروه A لیگ قهرمانان آسیا به مصاف هم می‌روند و در دیگر بازی این گروه هم تیم‌های الوصل امارات و النصر عربستان رو در روی هم قرار می‌گیرند.
بیشتر بخوانید:
ذوب‌آهن صفر - ماشین‌سازی صفر/ منصوریان با یک امتیاز مهاجری را بدرقه کرد
طلب ذوب آهن از استقلال چه قدر است؟
احتمال لغو بازی‌های لیگ برتری نمایندگان ایران در آسیا
انتهای پیام/
ذوب آهن ایران به مصاف الزورا عراق می‌رود