خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نقض حریم هوایی و زمینی لبنان توسط اسرائیل

ایسنا | بین‌الملل | چهارشنبه، 07 خرداد 1399 - 16:06
منابع لبنانی از نقض حریم هوایی و زمینی لبنان توسط رژیم صهیونیستی همزمان با سالروز آزادی جنوب این کشور از اشغال صهیونیست‌ها خبر دادند.
لبنان،اشغال،جنوب،سالروز،حريم،نقض

منابع لبنانی از نقض حریم هوایی و زمینی لبنان توسط رژیم صهیونیستی همزمان با سالروز آزادی جنوب این کشور از اشغال صهیونیست‌ها خبر دادند.
به گزارش ایسنا، به نقل از سایت النشره، ده‌ها سرباز اسرائیلی امروز(چهارشنبه) از نوار مرزی مقابل شهرک عیترون لبنان عبور کرده و از منطقه مرزی بازدید کردند.
همچنین به گفته منابع جنگنده‌های رژیم صهیونیستی بر فراز منطقه البقاع غربی و بیروت پرواز و حریم هوایی لبنان را نقض کردند.
این نقض‌ها درحالی صورت گرفته که لبنانی‌ها درحال برگزاری مراسم سالروز آزادی جنوب این کشور از اشغال اسرائیل در سال ۲۰۰۰ هستند.
حسان دیاب، نخست وزیر لبنان نیز در سخنانی در بازدید از مقر نیروهای بین المللی در جنوب لبنان (یونیفل) در الناقوره، با بیان این مطلب، گفت: ما از سازمان ملل می‌خواهیم تا دشمن اسرائیلی را برای اجرای قعطنامه ۱۷۰۱ و عقب نشینی از اراضی اشغال شده لبنان ملزم کند.
وی ادامه داد: ما به اجرای قطعنامه ۱۷۰۱ و به نقش سازمان ملل بدون هیچ تغییری پایبند هستیم.
انتهای پیام