خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آخرین جزئیات ریزش پل بهنوش در بزرگراه کرج

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 07 خرداد 1399 - 13:52
سرهنگ رازقی درباره آخرین جزئیات ریزش پل بهنوش در بزرگراه کرج-تهران و ترافیک ناشی از این حادثه توضیحاتی داد.
پليس،ترافيك،تهران،بهنوش،احتكار،بزرگراه،پل

رئیس مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ مطرح کرد؛
سرهنگ محمد رازقی رئیس مرکز کنترل ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، در تشریح آخرین جزئیات ریزش پل بهنوش در بزرگراه کرج-تهران و ترافیک ناشی از این حادثه گفت: حدود ۲ ساعت قبل مقداری از سنگ‌ها و سیمان‌های پل بهنوش در بزرگراه کرج-تهران از بدنه سازه جدا شد و به سطح بزرگراه سقوط کرد.
رئیس مرکز کنترل ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ افزود: بر اثر ریزش سنگ و سیمان پل بهنوش برای دقایقی در عبور و مرور وسایل نقلیه اخلال ایجاد شد که با حضور عوامل پلیس راهور و دیگر بخش‌ها وضعیت ترافیکی معبر به شکل عادی بازگشت.
بیشتر بخوانید:
برخورد با احتکار کنندگان خودرو همچنان ادامه دارد/کشف ۲۰ دستگاه خودرو احتکار شده در حوالی خیابان میرداماد
کشف ۴۶ دستگاه خودرو احتکار شده از انباری در میدان انقلاب
کشف هزار میلیاردی خودرو‌های بدون پلاک در پارکینگ‌های تهران
تمهیدات پلیس در مسیر‌های منتهی به مجلس
انتهای یپام/