خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۲ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های ملایر بستری هستند

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 07 خرداد 1399 - 11:41
فرماندار ویژه ملایر با بیان اینکه از ابتدای انتشار کروناویروس تعداد ۱۲۳ نفر در شهرستان مبتلا شدند، گفت: در حال حاضر دو نفر بیمار مبتلا به کروناویروس در بیمارستان‌های ملایر بستری هستند.
ملاير،شهرستان،كرونا،دستگاه،ستاد،كنترل،ولدي،فرماندار،ادارات

ایسنا/همدان فرماندار ویژه ملایر با بیان اینکه از ابتدای انتشار کروناویروس تعداد ۱۲۳ نفر در شهرستان مبتلا شدند، گفت: در حال حاضر دو نفر بیمار مبتلا به کروناویروس در بیمارستان‌های ملایر بستری هستند.
قدرت الله ولدی چهارشنبه ۷ خردادماه در جلسه‌ ستاد پیشگیری، کنترل و هماهنگی مقابله با کروناویروس شهرستان ملایر، بر ضرورت تداوم فاصله‌گذاری اجتماعی تا شکست کرونا تأکید کرد و افزود: براساس گزارش‌ دستگاه های درمانی، نرخ ابتلای شهرستان ملایر یک سوم آمار کشوری است.
وی اظهار کرد: توفیقات حاصله در کنترل کرونا، نتیجه همراهی مردم و همکاری دستگاه‌های اجرایی است که به سهم خود از امام جمعه‌ شهر ملایر در ستاد مردمی مبارزه با ویروس کرونا، نمایندگان مجلس دهم و نماینده‌ منتخب مردم در مجلس یازدهم، ادارات و دستگاه های ذیربط تشکر می کنم.
ولدی با اشاره به اینکه مصوبات ستاد پیشگیری، کنترل و هماهنگی مقابله با کروناویروس به دقت اجرا و توسط دستگاه های نظارتی رصد می‌شوند، خاطرنشان کرد: رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط همه‌ ادارات و دستگاه ها، بقاع متبرکه، اصناف و اقشار مختلف و مشاغلی که از امروز دائر می‌شود، لازم و اجباری است و در صورت تخطی از رعایت، برخورد قانونی و قاطع قضایی صورت می گیرد.
وی با بیان اینکه در رابطه با بحران کرونا، ۱۳ هزار بسته‌ حمایتی در رزمایش کمک‌های مؤمنانه در بین نیازمندان تقسیم شده است، گفت: اقدامات کادر بهداشت و درمان و درمان شهرستان قابل تقدیر است و برای کاهش آلودگی و ابتلا به کروناویروس، همه دستگاه‌ها همچنان در آمادگی کامل باشند.
فرماندار شهرستان ملایر خاطرنشان کرد: اصحاب رسانه، اهل قلم و دیگر نهادهای مربوطه ضرورت رعایت‌ پروتکل‌های بهداشتی را به مردم گوشزد و اطلاع‌رسانی کنند.
انتهای پیام