سلامت مردم را فدای صنعت نمیکنیم
رئیس کل دادگستری استان مرکزی گفت: سلامت مردم را فدای صنعت نمیکنیم البته در مسیر رعایت حال مردم نیز سد راه صنعت نمیشویم، در نتیجه باید یک راه میانبر که از بروز مشکل جلوگیری کند، ایجاد کرد.

ایسنا/مرکزی رئیس کل دادگستری استان مرکزی گفت: سلامت مردم را فدای صنعت نمیکنیم البته در مسیر رعایت حال مردم نیز سد راه صنعت نمیشویم، در نتیجه باید یک راه میانبر که از بروز مشکل جلوگیری کند، ایجاد کرد.
حجتالاسلام عبدالمهدی موسوی روز سهشنبه ششم خردادماه در جلسه شورای سیاستگذاری حفظ حقوق بیت المال در اراضی ملی و منابع طبیعی استان مرکزی اظهار کرد: انفال به عنوان امانت متعلق به نسل فعلی و نسل آینده به ما مسئولان سپرده شده اند.
وی افزود: غول نقدینگی هرازگاهی به یک طرف از جمله ارز، طلا، سکه و اراضی و املاک و ...
سرازیر میشود و سودجویان هم به دنبال فرصتی برای بهره گیری از شرایط هستند.
برای آنها چه بهتر که اموال بی صاحبی را تملک کرده و سودجویی خود را به بهترین وجه محقق کنند.
رئیس کل دادگستری استان مرکزی بر لزوم تشکیل کمیته تخصصی برای رفع مشکلات و جلوگیری از تصرف اراضی ملی تاکید کرد و گفت: بیان چندین دستور در یک جلسه نمی تواند راهگشای مسائل باشد بنابراین باید برای هر یک از مسائل مهم و حیاتی کمیته ای تخصصی با حضور دستگاه های مربوطه برگزار و برای حل مسائل تلاش شود.
موسوی با اشاره به اینکه مردم نباید از کوتاهی مسئولان متضرر شوند، بیان کرد: در راستای حفظ و حراست از اراضی ملی همه باید یکصدا و هماهنگ باشند.
البته دستگاه قضایی نیز همانند قبل همراه و پای کار است و اجازه نمی دهد حقوق مردم به جیب سودجویان برود.
وی در رابطه با کمیسیون ماده 100 شهرداری اضافه کرد: دیدگاهی که نسبت به کمیسیون ماده 100 وجود دارد مبتنی بر درآمدزایی برای شهرداری نیست.
اصول شهرسازی نباید فدای درآمد شهرداری شود و مصمم هستیم کمیسیون ماده 100 شهرداری در حوزه تخلفات ساختمانی فعال باشد.
اگر ناظر نیز نسبت به تخلفات ساختمانی چشم پوشی کند باید پاسخگو باشد.
رئیس کل دادگستری استان مرکزی در خصوص برداشت محصولات زراعی افزود: تنها 25 درصد عرصه های ناچیز طبیعی و ملی صرف چرای دام میشود و 75 درصد آن صرف منافع دیگر از جمله جلوگیری از رانش زمین، جذب آبها و...
می شود، پس نباید اجازه داد اراضی بواسطه آتش سوزی تخریب شود.
موسوی با بیان اینکه صنعت، اقتصاد، رفاه و ...
باید در خدمت بشریت باشند، گفت: آلایندگی اجازه استفاده بشر از خدمات موجود را نمیدهد، در نتیجه باید بازرسی های موردی و مکرر و موثر در این خصوص صورت گیرد.
سلامت مردم را فدای صنعت نمیکنیم، البته در مسیر رعایت حال مردم سد راه صنعت نمیشویم در نتیجه باید یک راه میانبر بدون مشکل ایجاد کرد.
افرادی که در آلایندگی نقش دارند جلسه آینده باید حضور داشته باشند.
وی بر مطالعه در خصوص کمربندی شهر اراک تاکید کرد و گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا و قرمز بودن وضعیت خوزستان، باید ورودی شهر اراک کنترل شود تا افرادی که از سمت خوزستان وارد شهر میشوند مورد پایش و کنترل قرار گیرند، همچنین افرادی که می خواهند وارد شهر شده یا از کمربندی عبور کنند نیز مشخص شوند که البته به لحاظ نبود کمربندی تاکنون نتوانستیم ورودی های شهر اراک را کنترل کنیم در نتیجه با یک مطالعه باید این طرح وارد فاز اجرایی شود تا نیروهای انتظامی یک رصد و استقرار مناسب داشته باشند تا در چنین مواقعی بتوان کنترل بهتری بر شرایط داشت.
به گزارش ایسنا، دادستان اراک نیز گفت: ورودی برخی شهرها به سبب حضور ضایعاتی ها جلوه نامناسبی دارد که می طلبد شهرداریها، محیط زیست و دستگاه قضا به این مهم ورود جدی داشته باشند.
عباس قاسمی بیان کرد: متاسفانه در بحث بودجه، بودجه های اختصاصی به استانها از حیث مسائل زیست محیطی معمولا کمتر مورد توجه قرار میگیرد از جمله 15 درصد از سود معادن که باید در محل استقرار معدن هزینه شود، اما سال گذشته بعد از کلی پیگیری تنها دو درصد به استان اختصاص پیدا کرد که مدیرکل محیط زیست باید پیگیر این حقوق در استان باشد.
وی اضافه کرد: برای جلوگیری از بروز برخی مشکلات از ابتدا نباید اجازه ایجاد مشکل را داد چراکه در برخی امور به سبب سهل انگاری برخی مسئولان سلطان هایی بوجود میآیند که فربه شده و برخی افراد ضعیف دچار مشکل میشوند و در نهایت مشکلات اجتماعی در سطح جامعه بروز خواهد کرد.
در خصوص تغییر کاربری های نادرست اراضی و وضعیت نامناسب در برخی مناطق باید جهادکشاورزی به عنوان دستگاه متولی به این مهم ورود کند.
انتهای پیام