خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستگیری اعضای باند کلاهبرداری فروش خودرو در شهرکرد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 06 خرداد 1399 - 19:09
شهرکرد- رئیس پلیس آگاهی استان چهارمحال و بختیاری از شناسایی و دستگیری یک باند کلاهبرداری فروش خودرو با استفاده از آرم و علائم یک شرکت خودرو ساز کشور در شهرکرد خبر داد.
نمايندگي،شركت،كلاهبرداري،قضائي،پليس،خودرو،مأمورين،جعلي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری پلیس، یزدان حق پرست گفت: در پی شکایت فردی که اظهار داشت با مراجعه به نمایندگی یک شرکت خودرو ساز در فن آوران شهرکرد، برای خریداری خودرو، مبلغ یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال پرداخت و تاکنون خودروی دریافت نکرده و متوجه شده که نمایندگی فاقد مجوز است، رسیدگی به موضوع در دستور کار مأمورین اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی استان قرار گرفت.
رئیس پلیس آگاهی استان اضافه کرد: مأمورین در ابتدا با دستور قضائی از محل شرکت بازدید و تصاویر تابلو و تبلیغات شرکت را ضبط و پس از استعلام از شرکت خودروسازان در تهران، از جعلی بودن نمایندگی مورد نظر اطمینان حاصل کردند.
وی ادامه داد: با تلاش مأموران سه متصدی این نمایندگی جعلی فروش خودرو شناسایی و به عنوان متهم با هماهنگی قضائی دستگیر شدند.
این مقام انتظامی بیان داشت: در خلال رسیدگی به پرونده دو مورد کلاهبرداری مشابه با مبالغ ۶۶۰ و ۴۴۰ میلیون ریال نیز از متهمین کشف و هر سه متهم با ۳ فقره پرونده و در مجموع دو میلیارد و ۶۰۰ میلیون کلاهبرداری برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی تحویل و قرار مناسب از نوع وثیقه برای آنان صادر شد.