خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فروش سالانه ۷۰ میلیارد ریال صنایع‌دستی در لرستان

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 06 خرداد 1399 - 18:04
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی لرستان از فروش سالانه ۷۰ میلیارد ریال صنایع‌دستی در استان خبر داد.
استان،فروش،بازارچه،گردشگري،عرضه،مستقيم،ميراث،محصولات

ایسنا/لرستان مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی لرستان از فروش سالانه ۷۰ میلیارد ریال صنایع‌دستی در استان خبر داد.
سید امین قاسمی امروز ششم خردادماه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: یک بازارچه بزرگ در مرکز استان و چند بازارچه موقت در دیگر شهرستان‌های استان، به‌منظور عرضه محصولات صنایع‌دستی هنرمندان استان بدون واسطه و به‌صورت مستقیم در حال فعالیت هستند.
وی با اشاره به اینکه که در دو سال اخیر به علت وقوع سیل و شیوع ویروس کرونا فروش چندان چشم‌گیری در استان اتفاق نیفتاده است، گفت: به‌طور معمول فروش نوروزی و ایام گردشگری در فصل تابستان در سطح استان قریب به ۷۰ میلیارد ریال است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی لرستان میزان فروش صنایع‌دستی در نقاط مختلف استان را منوط به وضعیت اقتصادی و اجتماعی حاکم در محل دانست و افزود: بخش عمده‌ای از تولیدات عمده صنایع‌دستی روستایی و عشایری به‌صورت مشاغل خرد و خانگی است که بیشتر به‌صورت مصارف شخصی استفاده می‌شود و فقط مازاد آن به‌صورت مستقیم برای فروش عرضه می‌شود.
قاسمی تصریح کرد: در استان نمایشگاه و بازارچه دائمی تولید و عرضه محصولات صنایع‌دستی استان در محوطه فرهنگی-تاریخی باغ گلستان خرم‌آباد در مجاورت قلعه زیبا و تاریخی فلک الافلاک به‌عنوان نماد و تبلوری از سه‌گانه میراث فرهنگی-صنایع دستی و گردشگری پویا، ‌ اولین بازارچه دائمی صنایع‌دستی استان محسوب می‌شود.
وی با اشاره به تلاش‌های این اداره‌کل در توسعه بازارچه‌های فروش بیان کرد: خوشبختانه به‌منظور عرضه محصولات صنایع‌دستی هنرمندان استان، ۵ بازارچه در شهرستان‌های بروجرد، الیگودرز، دورود و نورآباد با کمک بخش خصوص به‌صورت بازارچه‌های خودگردان و موقت بدون واسطه و یا به‌صورت مستقیم در حال فعالیت هستند.
انتهای پیام