خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستگیر آدم ربایان در لرستان در کمتر از ۲۴ ساعت

مهر | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | سه شنبه، 06 خرداد 1399 - 16:55
خرم‌آباد- فرمانده انتظامی لرستان از دستگیری ۲ آدم ربا و رهایی گروگان در کمتر از ۲۴ ساعت در خرم‌آباد خبر داد.
آدم،پليس،مهديان،ربايي،نسب،گروگان،سردار،سكه،منزل

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار حاجی محمد مهدیان نسب گفت: در پی ارجاع یک فقره پرونده آدم ربایی به پلیس آگاهی استان حاوی شکایت فردی مبنی بر اینکه پسر ۲۴ ساله اش به قصد تهیه سوخت به یک جایگاه پمپ بنزین در شهرستان اسلامشهر رفته و دیگر به منزل مراجعه نکرده است و فردای آن روز فردی ناشناس با وی تماس می‌گیرد و می‌گوید فرزندت نزد ما است و ما در ازای آزادی وی مبلغ ۸۵۰ میلیون ریال وجه نقد می‌خواهیم؛ با توجه به حساسیت موضوع رسیدگی به پرونده در اختیار پلیس مبارزه با جرایم جنایی قرار گرفت.
وی تصریح کرد: در تحقیقات به عمل آمده و به کارگیری شیوه‌های پلیسی محرز شد محل اختفای آدم ربایان در خرم آباد است و در تماس‌هایی که با خانواده گروگان گرفته اند از دریافت وجه نقد منصرف شده و تقاضای دریافت سکه طلا کرده اند.
فرمانده انتظامی لرستان با بیان اینکه با تلاش مأموران هر دو آدم ربا در عملیاتی ضربتی حین تحویل سکه در محل تعیین شده دستگیر شدند، افزود: فرد ربوده شده نیز که در منزل آنها حبس شده بود رها و به آغوش خانواده اش برگشت.
سردار مهدیان نسب با اشاره به اینکه گروگان مذکور در کمتر از ۲۴ ساعت آزاد شد، اظهار داشت: متهمان انگیزه آدم ربایی را اختلاف مالی بیان کرده اند.