خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

100 هزار نیازمند مشگین‌شهری تحت پوشش رزمایش همدلی قرار گرفتند

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 06 خرداد 1399 - 12:36
امام جمعه شهرستان مشگین‌شهر گفت: در این شهرستان در مجموع 100 هزار نفر نیازمند وجود دارد که در سه مرحله کمک‌رسانی به صورت کامل پوشش داده خواهند شد.
شهرستان،نيازمندان،امام،كمك،پوشش،جمعه،نمين،نيازمند،مردمي،مرحل ...

حجت‌الاسلام رضا باوقار در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردبیل اظهار داشت: قرارگاه شهرستانی رزمایش کمک مومنانه طی 10 جلسه با حضور فرماندهان و مسئولان مختلف شهرستان برای کمک‌رسانی به نیازمندان برنامه‌ریزی شده که در مرحله اول 2500 بسته معیشتی هرکدام به ارزش 300 هزار تومان در بین نیازمندانی که تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی نبودند توزیع شد.
وی افزود: 1300 بسته نیز توسط خیرین و مردم شهرستان تهیه و به جامعه هدف تقدیم شد.
باوقار با بیان اینکه رزمایش همدلی در این شهرستان تا عید فطر ادامه یافت تصریح کرد: جلسه اول قرارگاه با حضور فرماندهان پایگاه های بسیج و ائمه جماعات مساجد، هیأت امنا و ...
برگزار و بنا شد این افراد لیست نیازمندان را ارائه کنند.
امام جمعه شهرستان مشگین‌شهر بیان کرد: برای تهیه بانک اطلاعاتی نیازمندان تحت پوشش نبودن افراد در کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان بهزیستی مدنظر بود که در نهایت با تجمیع لیست‌های ارائه شده از سوی این نهادها، افراد مشترک حذف شدند و در نهایت یک فهرست واحد تهیه شد.
وی با اشاره به اینکه برای جمع‌آوری کمک‌های مردمی ازطریق رسانه‌ها به مردم اطلاع رسانی شد، اظهار کرد: شماره حساب سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مردم ارائه شد تا در زمینه جمع‌آوری کمک‌های مردمی هم‌افزایی داشته باشیم و با خیرین و اصناف نیز رایزنی شد تا در صورت امکان کمک نقدی و در صورت صلاحدید اقلام مورد نیاز را تهیه کنند.
باوقار با تاکید بر اینکه از سوی شورای شهر و شهرداری مبلغ 50 میلیون تومان کمک‌رسانی شد، گفت: با هماهنگی صورت گرفته با ادارات مختلف شهرستان در مجموع کارمندان به صورت اختیاری 100 میلیون تومان از محل حقوق‌های ماهانه خود کمک رسانی کردند.
امام جمعه شهرستان مشگین‌شهر از اجرای دو مرحله کمک‌رسانی به اقشار محروم خبر داد و ادامه داد: عید فطر مرحله سوم کمک‌رسانی‌ها انجام خواهد شد و الحمدلله تاکنون توزیع مناسب بوده است و توانسته‌ایم جامعه هدف را به خوبی پوشش دهیم.
وی تاکید کرد: آمارها و اطلاعات ارائه شده تنها مختص کارهای ستاد مرکزی بوده است و در روستاها مساجد و خیریه‌هایی نیز به صورت خودجوش کمک‌رسانی داشتند که شخصاً تاکنون این میزان همدلی را میان مردم مشاهده نکرده بودم.
وی در پایان افزود: در این شهرستان در مجموع 100 هزار نفر نیازمند وجود دارد که در سه مرحله کمک‌رسانی به صورت کامل پوشش داده خواهند شد.
5 هزار نیازمند در شهرستان نمین تحت پوشش رزمایش مواسات قرار گرفتند
همچنین حجت‌الاسلام صفر یوسف‌زاده نیز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: از همان ابتدای شیوع ویروس کرونا به جهت هماهنگی و انسجام مسئولین، جلسات متعددی برگزار شد تا در میدان عمل هم‌افزایی داشته باشیم.
وی با بیان اینکه بسیج عمومی میان ادارات و نیروهای مردمی برای مقابله با کرونا شکل گرفت افزود: در گام اول گندزدایی و ویروس‌کشی در سطوح عمومی اجرایی شد و مساجد نیز تا جایی که امکان داشت با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برنامه‌های خود را اجرا می‌کردند.
یوسف‌زاده از تولید اقلام بهداشتی در شهرستان نمین خبر داد و تصریح کرد: در حوزه علمیه خواهران به تولید ماسک با کمک بسیجیان پرداختیم تا در مراکز شهرستان و روستاها میان نیازمندان توزیع شود.
امام جمعه شهرستان نمین با اشاره به مشارکت‌های مردمی بیان کرد: بسیاری از کارخانه‌های شهرستان به تولیدی مواد ضدعفونی کننده تبدیل شدند که علاوه بر تامین نیاز شهرستان توانستیم کمک‌هایی را برای سایر شهرستان‌ها ارسال کنیم.
وی با تاکید بر اینکه چند روز قبل از فرمایش مقام معظم رهبری در خصوص رزمایش مواسات و کمک مومنانه در شورای فرهنگ عمومی شهرستان برای کمک رسانی به نیازمندان بر اساس سیره اهل بیت(ع) برنامه ریزی داشتیم اظهار کرد: بعد از بیانات معظم‌له، به صورت عملیاتی وارد این میدان شدیم تا به روستاها کمک‌رسانی داشته باشیم.
یوسف‌زاده در ادامه گفت: با خیرین به صورت مستقیم وارد مذاکره شدیم تا بتوانیم کمک‌های آنها را دریافت کنیم و تاکنون نیز سه مرحله کمک‌رسانی در سطح شهرستان صورت گرفته است که توانستیم مشکلات بسیاری از نیازمندان را مرتفع کنیم.
امام جمعه شهرستان نمین با بیان اینکه با تلاش‌های صورت گرفته حدود 5 هزار نفر نیازمند در شهرستان شناسایی شدند که رسیدگی به آن‌ها در دستور کار قرار گرفت، افزود: 2 هزار نفر از این افراد نیازمند کمک‌رسانی بیشتر در طول سال هستند که برای کمک به آنها برنامه‌ریزی خواهیم کرد.
وی ادامه داد: از تمامی روحانیون و افراد معتمد در شهرستان تقاضا کردیم تا افراد نیازمند را به ستاد امام جمعه معرفی کند تا بتوانیم بانک اطلاعاتی کاملی را ایجاد کنیم.
یوسف‌زاده با اشاره به اینکه تاکنون 700 میلیون تومان کمک‌های مردمی برای کمک‌رسانی به نیازمندان جمع‌آوری شده است، گفت: برخی از مردم نیز کمک‌های غیرنقدی اهدا کرده‌اند و با توجه به قرار گرفتن در ماه مبارک رمضان، طبخ غذای گرم روزانه 700 وعده میان نیازمندان توزیع می‌شود.
امام جمعه شهرستان نمین افزود: این طرح تا زمانی که مشکلات و نیازمندان وجود دارند و تا زمانیکه ویروس کرونا ادامه خواهد داشت تا بتوانیم تمام افراد آسیب‌دیده را تحت پوشش قرار دهیم و بخشی از مشکلات آنها را مرتفع کنیم.
انتهای پیام/ 146/ ع