تعطیلی بیش از 200 هزار واحد متخلف در ایام کرونا
معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با اشاره به تعطیلی و پلمب 200 هزار واحد متخلف، شرایط لازم برای بازگشایی مشاغل و اماکن مختلف را تشریح کرد.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری تسنیم، مهندس محسن فرهادی، در گفتوگویی ویدئوکنفرانسی با خبرنگاران در پاسخ به این سوال خبرنگار تسنیم که تاکنون چند مورد تخلف در صنوف را شاهد بودهاید، تصریح کرد: بیش از 200 هزار مورد تعطیلی واحدهای صنفی مختلف را داشتهایم.
وی با بیان اینکه رستورانها و مراکز عرضه مواد غذایی که تا دیروز فقط میتوانستند نسبت به توزیع غذای بیرونبر اقدام کنند از امروز امکان پذیرش مشتری را نیز تحت شرایطی خواهند داشت، تصریح کرد: مهمترین شرط، رعایت فاصله بین مشتریان است؛ یعنی هر میز برای هر مشتری فاصله دو متری با سایر میزها داشته باشد.
با رعایت این فاصله میزان پذیرش مشتری تا 50 درصد ظرفیت آن رستوران کاهش مییابد.
کماکان دریافت وجه نقد ممنوع است و رعایت بهداشت فردی برای کارکنان بسیار اهمیت دارد.
ماسک و دستکش در افرادی که سرو غذا را انجام میدهند باید استفاده شود و فاصله صندوقها و افرادی که خدمات ارائه میکنند افزایش یابد.
فرهادی افزود: غذاها باید روکش داشته باشد و ادویهها و نمک باید به صورت یکبار مصرف برای هر مشتری گذاشته شود و پس از ترک میز و صندلی توسط مشتری حتما باید گندزدایی انجام شود.
وی افزود: کماکان تالارهای پذیرایی اجازه فعالیت ندارند اما میتوانند به شکل رستوران و بیرونبر فعالیت خود را ادامه دهند.
در حال تکمیل...