سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستور روحانی برای رسیدگی فوری و حل مشکل آب آشامیدنی در اهواز

مهر | سیاسی | دوشنبه، 05 خرداد 1399 - 18:21
رئیس جمهور با اشاره به برخی از مشکلاتی که اخیراً برای مردم در تأمین آب آشامیدنی در بعضی از مناطق اهواز بوجود آمده، دستور داد تا سریع‌تر اقدامات لازم برای رفع این معضل توسط انجام شود.
آشاميدني،استاندار،خوزستان،مشكلاتي

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام حسن روحانی روز دوشنبه در گفتگوهای جداگانه با رضا اردکانیان وزیر نیرو و غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان، با اشاره به برخی از مشکلاتی که اخیراً برای مردم در تأمین آب آشامیدنی در بعضی از مناطق اهواز بوجود آمده، دستور داد تا هرچه سریع‌تر اقدامات لازم برای رفع این معضل توسط بخش‌های ذیربط انجام شود.
رئیس جمهور همچنین تاکید کرد: باید استاندار، مسؤولان استانی و تمام دستگاه‌های مرتبط برای جلوگیری از بوجود آمدن مشکل و سختی برای مردم خوزستان در زمینه تأمین آب آشامیدنی در فصل تابستان برنامه ریزی و اقدامات لازم را داشته باشند تا شاهد بروز چنین مشکلاتی برای مردم نباشیم.