خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چاپ دو کتاب با موضوع محیط زیست برای نوجوانان ؛ به زودی

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 05 خرداد 1399 - 09:23
نویسنده و روزنامه نگار ایلامی ازپایان نگارش دو عنوان کتاب برای نوجوانان باموضوع محیط زیست خبرداد.
كتاب،منتشر،داستانك،بزرگسال،حاتمي،نوجوان،ادبيات،زيست،عنوان،با ...

ایسنا/ایلام نویسنده و روزنامه نگار ایلامی ازپایان نگارش دو عنوان کتاب برای نوجوانان باموضوع محیط زیست خبرداد.
مرتضی حاتمی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: پاسداری ازمحیط زیست، به عنوان میراثی گرانبهابرای انسان امروزونسل های آینده،یک وظیفه همگانی است و اهالی ادب وقلم نیز دراین خصوص وظایف بزرگی دارند.
وی ادامه داد: دراین ایام فرصت خوبی برای نوشتن داستانک هایی باموضوع محیط زیست و راهکارهای مناسب ازآن دست داد و بیش از ۱۲۰داستانک نوشتم.
نویسنده کتاب تازه منتشر شده ی"شاخ بلوطی"افزود: این مجموعه داستانک ها در دو کتاب مستقل"آواز جنگل بلوط" و "شلیک به عُقاز" گردآوری شده اند و قرار است توسط ناشرانی در کرمانشاه و خوزستان سرمایه گذاری و منتشر شوند که مقدمات چاپشان درحال اجراست و به زودی برای مخاطبان نوجوان، منتشر خواهندشد.
وی افزود: کرونا در کنار تهدیدهایش برای سلامت جسم و روان و اثرات مخرب و منفی آن بر روابط فردی و اجتماعی و مشکلات بی شمار آن؛ فرصت هایی برایم فراهم کرد که کتاب ها و مجلات ادبی و تخصصی را که فرصتی برای مطالعه شان نداشتم، مطالعه کنم و چند فصل از رمان پیچیده و سنگین "توقیف شد!" در ادبیات بزرگسال را هم به طور متناوب بنویسم.
بازآفرین مجموعه حکایت های ۳۰ جلدی از ادبیات کلاسیک برای کودکان افزود: در این ایام فعالیت در انجمن ها و کارگاه های مجازی ادبی و نقد و بررسی آثار شعر و داستان کودک و نوجوان و بزرگسال، یکی دیگر از فعالیت های من در این روزها و شب های کرونازده است.
حاتمی در پایان از انتشار کتاب «پهلوان سوزن» در انتشارات آفرینش ادب برای کودکان در روزهای آینده خبر داد.
مرتضی حاتمی؛ متولد ۱۳۵۵ است و تا کنون بیش از ۵۰ عنوان کتاب در ادبیات کودک و نوجوان و بزرگسال از او منتشر شده است.
انتهای پیام