خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تیم گل‌گهر راهی قرنطینه شد

ایسنا | برگزیده، ورزشی | یکشنبه، 04 خرداد 1399 - 13:00
بعد از مشکوک شدن تست کرونای شش بازیکن گل‌گهر، کل این تیم به قرنطینه رفت.
تيم،تست،قرنطينه،مشكوك

بعد از مشکوک شدن تست کرونای شش بازیکن گل‌گهر، کل این تیم به قرنطینه رفت.
به گزارش ایسنا، پس مشکوک شدن تست کرونای شش نفر از بازیکنان تیم فوتبال گل‌گهر سیرجان، با تشخیص مدیر تیم و با هماهنگی وزارت بهداشت، تمام کادر فنی و بازیکنان این تیم سیرجانی به قرنطینه رفتند.
بر اساس هماهنگی‌های انجام شده، شش بازیکنی که تست مشکوک داشتند در مکانی جدا، دو هفته باید در قرنطینه باشند و سایر اعضای تیم فوتبال گل‌گهر یک هفته در قرنطینه خواهند بود و بعد دوباره تست کرونا بدهند.
تیم فوتبال گل‌گهر سیرجان قرار بود از امروز (یک‌شنبه) در دو نوبت صبح و بعد از ظهر تمرین کند اما به خاطر مشکوک شدن تست کرونای شش نفر از بازیکنان این تیم، تمرینات تیم سیرجانی به حالت تعلیق درآمد.
انتهای پیام