سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پادووانی:‌ مجبور شدم از استقلال به فیفا شکایت کنم

مشرق | ورزشی | شنبه، 03 خرداد 1399 - 20:05
مدافع برزیلی مصدوم تیم استقلال گفت: مجبور شدم که از استقلال به فیفا شکایت کنم زیرا بعد از ۲ سال محکومیت هنوز پولم را نداده‌اند.
استقلال،باشگاه،شرايط،روز،فيزيوتراپي،مصدوم

به گزارش مشرق، لئوناردو پادووانی در گفت‌وگو با برنامه «ورزش تعطیل نیست» شبکه ورزش در مورد شرایط خودش گفت: بدن من هر روز بهتر می‌شود و در حال انجام تمرینات فیزیوتراپی هستم.
۲ سال است که مصدومم و شرایط بدنی من با وضعیت آرمانی خیلی خیلی فاصله دارد.
روز به روز و هفته به هفته بهتر می‌شوم.
وی در مورد دیدارش با سفیر ایران در برزیل گفت: ایشان جدید آمده است و با من دیدار کرد و از من پرسید باشگاه استقلال به شما کمک می‌کند یا نه و زندگی‌ات در اینجا چطور است، فقط همین.
پادووانی در مورد اینکه باشگاه استقلال گفته قرار است از محل مطالباتش طلب او را بدهند، اظهار داشت: من دو سال است که مصدوم شده‌ام و هنوز پولم را نداده‌اند.
مجبور شدم به فیفا شکایت کنم.
مدام به من می‌گویند فردا، پس فردا، ان‌شاءالله فردا؛ فیفا اکنون گفته استقلال باید پول من را بدهد و من هم منتظر اقدام باشگاه استقلال هستم.
بازیکن مصدوم اسبق استقلال در مورد اینکه با سعادتمند مدیرعامل جدید دیدار داشته است یا نه و آیا شماره حسابی به باشگاه ارائه کرده است، گفت: بله، من شماره حسابم را به باشگاه استقلال داده‌ام اما با مدیرعامل جدید باشگاه صحبتی نکرده‌ام.
وی در مورد اینکه شرایط جسمانی‌اش در این روزها چگونه است، گفت: به خاطر کرونا همه باشگاه‌ها بسته بود و من فقط تمرینات فیزیوتراپی کرده‌ام.
ضمن اینکه می‌خواهم از مردم ایران تشکر کنم.
هواداران استقلال مدام با من در ارتباط هستند و می‌گویند برای تو دعا می‌کنیم و احوالم را جویا می شوند.