پروژه های دارای ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی در اولویت بهره برداری هستند
اهواز- استاندار خوزستان گفت: با توجه به وضعیت اعتباری در کشور، پروژههایی که بیش از ۸۰ درصد پیشرفت در خوزستان دارند، در اولویت قرار گرفته و روند تکمیل آنها با جدیت بررسی می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا شریعتی در حاشیه برگزاری شورای برنامهریزی استان خوزستان، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پروژههای ملی و پروژههای استانی با توجه به مشکلاتی که دولت در حوزههای مختلف دارد، برنامهریزی شده است که به صورت بهینه انجام شود.
وی افزود: پروژههایی که اکنون دارای پیشرفت ۸۰ درصد به بالا هستند، در اولویت هستند و مقرر شد برای تکمیل هر چه بهتر نظارت معاونت عمرانی و سازمان برنامه بودجه با فرمانداران هماهنگیهای لازم انجام شود تا بتوانیم تعداد پروژههای بیشتری را در استان شاهد باشیم و به بهرهبرداری برسانیم.
استاندار خوزستان بیان کرد: اعتباری که برای فاضلاب اهواز در نظر گرفته شده امسال از محل صندوق توسعه با موفقت مقام معظم رهبری ۵۰ میلیون یورو تخصیص شده است که باید برای شروع عملیات و پروژهها برنامهریزی شود.
شریعتی در ادامه تصریح کرد: همچنین ۵۰ یورو نیز سال آینده و ۴۰ میلیون یورو نیز برای خود تصفیهخانه فاضلاب بوده که در دستور کار است.
وی با بیان اینکه ۴۰ میلیون یورو فاینانس است و پروژه به زودی و به تدریج شروع خواهد شد، عنوان کرد: فرصتهایی که در قانون بودجه به صورت متمرکز است و استانها میتوانند استفاده کنند، مانند ۱۰۰ میلیون یورو برای آبخیزداری، ۲۰ میلیون یورو برای مبارزه با ریزگردها و تثبیت شبکه برق، ۱۰۰ میلیون یورو برای آبیاریهای تحتفشار و آبیاریهای نوین که بهصورت متمرکز در کشور انجام شده که هر استانی بیشتر کار کند میتواند سهم بیشتری را به خود اختصاص دهد.
استاندار خوزستان گفت: ۲۰ میلیون یوروی برق کشور را قانع کردیم که به صورت کامل به خوزستان اختصاص داده شود و آن دو ۱۰۰ میلیون یورو نیز اداره کل منابع طبیعی و جهاد کشاورزی باید تلاش کنند که سهم بیشتری را به خود اختصاص دهند.
شریعتی عنوان کرد: در این دو سال سهم ما روزبهروز افزایش پیدا کرده است و اکنون ما بیش از ۶۶ پروژه آبخیزداری را فعال داریم و سال گذشته اعتبارات مازاد دریافت کردهایم.
وی گفت: استان خوزستان ظرفیت بیشازپیش را در این زمینه دارد، هرچه ما بیشتر پروژههای آبخیزداری را اجرا کنیم، به تقویت سفرههای زیرزمینی کمک کردیم و باعث شدیم روستاییان به شهرها مهاجرت نکنند بلکه به کشت کار و مسائل کشاورزی بپردازند.
استاندار خوزستان با بیان اینکه با اجرای پروژهها امید به روستاهای استان بازگشته است، افزود: در بحث آبیاری نوین اگرچه خوزستان آب فراوان دارد اما با بهرهوری بالاتر از آب و مصرف بهینه میتوانیم کارهای بیشتر و بهتری را انجام دهیم تا سطح تولید را در استان افزایش دهیم.
وی گفت: سازمان آب و برق خوزستان نیز میتواند با بستن قرارداد با بخش خصوصی، از محل مکانها و بستر رودخانه آنجا که قانون اجازه میدهد برای بخش خصوصی استفاده کند و در آمد آن را خرج سیل بندها و لایروبی کنند.