خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مجموعه موشن گرافی دفاع مقدس در بیرجند رونمایی شد

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 03 خرداد 1399 - 17:44
در سالروز حماسه فتح خرمشهر از مجموعه موشن گرافی عملیات‌های بیت المقدس، والفجر 8، والفجر 9 ، خیبر و کربلای 2 رونمایی شد.
شهيد،خرمشهر،فتح،مقدس،جنوبي،دفاع،جانباز،المقدس،بيت،خراسان،اير ...

ایسنا/خراسان جنوبی در سالروز حماسه فتح خرمشهر از مجموعه موشن گرافی عملیات‌های بیت المقدس، والفجر 8، والفجر 9 ، خیبر و کربلای 2 رونمایی شد.
محمدعلی واقعی، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی، در آیین رونمایی از این مجموعه اظهار کرد: این مجموعه موشن گرافی به منظور ترویج و اشاعه فرهنگ دفاع مقدس در فضای مجازی به همت اداره کل حفظ آثا و نشر ارزش‌های دفاع مقدس تهیه و تولید شده است.
وی با اشاره به نقش آفرینی نزدیک ۲۲۰۰ معلم و دانش‌آموز خراسان جنوبی در 8 سال دفاع مقدس ادامه داد: از این تعداد بیش از 700 نفر در عملیات بیت المقدس و آزاد سازی خرمشهر حضور داشتند.
به گزارش ایسنا، مدیر کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با بیان اینکه آموزش و پرورش استان افتخار دارد 442 شهید، 355 جانباز و 22 آزاده تقدیم اسلام و انقلاب کرده است، یادآور شد: 55 معلم و دانش‌آموز شهید و 33 جانباز در عملیات بیت المقدس تقدیم شده است.
واقعی با اشاره به شهادت شهید خائف از شهدای خراسان جنوبی، به عنوان اولین شهید فتح خرمشهر، تصریح کرد: فرماندهانی از قبیل شهید آهنی فرمانده گردان ابوذر، شهید فایده، فرمانده گردان مالک اشتر و شهید آخوندی، فرمانده گردان شهید بهشتی نیز در میان شهدای حماسه فتح خرمشهر از دیار خطه قهستان قرار دارند.
عباس لامعی، پیشکسوت فرهنگی و جانباز دفاع مقدس نیز گفت: حماسه فتح خرمشهر نتیجه مقاومت و اهدای خون هزاران شهیدی بود که در راه اسلام ایران و انقلاب فدا شدند.
وی افزود: فتح خرمشهر نتیجه رویکرد کلان جنگ به سمت تفکر انقلابی و جهادی امام و جوانان مومن، ولایی و پیرو خط امام راحل(ره) بود.
وی ادامه داد: امسال نخستین سالی است که در این روز فرخنده که حضرت امام خمینی(ره) فرمودند خرمشهر را خدا آزاد کرد، شهید سردار حاج قاسم سلیمانی در میان مردم ایران و ملت‌های مقاومت منطقه نیست.
این پیشکسوت فرهنگی و جانباز دوران 8 سال دفاع مقدس با بیان اینکه سالروز فتح خرمشهر با خاطرات و تاریخ مردم شهید پرور ایران گره خورده است، تصریح کرد: خرمشهر یا همان خونین شهر پس از ۵۷۵ روز اشغال، در ۲۵ روز نبرد سخت در ۱۱ صبح سوم خرداد سال ۶۱ در عملیات پیروزمند بیت المقدس آزاد شد و فریاد شادی همه میهن اسلامی را فرا گرفت.
لامعی با اشاره به نقش سپهبد شهید قاسم سلیمانی در امنیت ایران و منطقه، خاطرنشان کرد: آن روزهای سخت و غرورآفرین تمام شد اما هنوز سرمان بلند از دفاعی بزرگ و محکم است که به دست رزمندگان مانند حاج قاسم و یارانش رقم خورد.
انتهای پیام