سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برپایی چادر در مناطق گردشگر‌پذیر و تفریحی کهگیلویه و بویراحمد ممنوع شد

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 03 خرداد 1399 - 16:07
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: در تعطیلات عید فطر امسال برپایی هر گونه چادر در مناطق گردشگرپذیر و تفریحی و حاشیه چشمه‌ها و آبشارها ممنوع است.
كرونا،كهگيلويه،بويراحمد،بيماري،عنوان،كلانتري،تفريحي،استاندار ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، حسین کلانتری ظهر امروز در نشست ستاد استانی مدیریت پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا اظهار داشت: بستگان بیمار و کسانی که با آنها در ارتباط نزدیک هستنددبیش از دیگران در معرض خطر کرونا قرار دارند و بیماران باید پس از بهبودی کامل نیز تحت مراقبت باشد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد بر رعایت دقیق پروتکل‌‌های بهداشتی و فاصله‌‌گذاری اجتماعی از سوی مردم و اصناف مختلف تاکید کرد و افزود: این مسئله باید همچنان در عرصه‌‌های مختلف رعایت شود تا بتوان از بیماری کرونا در جامعه جلوگیری کرد.
کلانتری با اشاره به فرا رسیدن عید سعید فطر و انتخاب کهگیلویه و بویراحمد از سوی مسافران به عنوان مقصد گردشگری، عنوان کرد: کمیته مدیریت ایام تعطیلات عید سعید فطر به ریاست فرمانداران در همه شهرستان‌ها تشکیل شده است و همه شهرستان‌ها برای مدیریت سفرها و تعطیلات آمادگی کامل دارند.
وی عنوان کرد: مراکز تفریحی از جمله آبشار یاسوج و سایر تفرجگاه‌ها و مکان‌های گردشگری و تفریحی استان در حال تعمیر، بازسازی و آماده‌سازی است و بعد از پایان و ریشه‌کنی ویروس کرونا پذیرای مسافران و گردشگران هستند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد برپایی هر گونه چادر در مناطق گردشگر پذیر و تفریحی و حاشیه چشمه‌ها و آبشارها را ممنوع اعلام کرد و گفت: هر گونه تجمع، برپایی چادر و دور همی‌ها به شیوع بیماری و ابتلای افراد زیادی منجر خواهد شد.
کلانتری با اشاره به حساس بودن روزهای آتی در مورد بیماری کرونا از شهروندان خواست تا حتی المقدور از منازل خود خارج نشده و به هیچ عنوان در تجمعات و مراکز شلوغ حضور نیابند.
وی تاکید کرد: شهروندان استان از سفرهای بین شهری و خارج از استان خودداری کرده و بهداشت فردی را به دقت رعایت کنند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: برخی افراد با انتشار خبرهای جعلی و شایعه پراکنی سعی در تشویش اذهان عمومی و ایجاد دلهره در بین مردم دارند که براساس سیاست‌گذاری‌های ستاد ملی کرونا و به تبع آن ستاد استانی با این افراد برخورد می‌شود.
انتهای پیام/ح