توصیههای دامپزشکی برای ذبح دام در عید سعید فطر
کرمانشاه_ مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه توصیه هایی را برای ذبح دام در عید سعید فطر اعلام کرد.

امید حاج محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: به منظور پیشگیری از شیوع بیماری تب کریمه کنگو هماهنگیهای لازم برای ذبح دام در کشتارگاه دام ماهیدشت انجام شده است.
وی افزود: مردم میتوانند در دومین روز عید سعید فطر برای ذبح دامهای خود به این کشتارگاه مراجعه کنند.
مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه تصریح کرد: کشتارگاه دام ماهیدشت در دومین روز عید سعید فطر از ساعت ۸ صبح تا ساعت ۱۸ آماده ارائه خدمات به مردم است.
حاج محمدی بیان داشت: به منظور پیشگیری از شیوع بیماری تب کریمه کنگو مردم دام را در کشتارگاه ذبح کنند.
وی افزود: به منظور از بین بردن هرگونه آلودگی، دام کشتار شده به مدت ۲۴ ساعت در مرحله پیش سرد در کشتارگاه نگهداری و پس از این مدت به مردم تحویل خواهد شد.
مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه گفت: اگر مردم میخواهند خودشان در منزل دام را ذبح کنند باید حتماً از دستکش، عینک و پیشبند استفاده کنند و در هنگام پوست کنی از استعمال دخانیات بپرهیزند، همچنین گوشت را حداقل به مدت ۲۴ ساعت در دمای دوتا چهار درجه یخچال نگهداری کنند.
این مسئول عنوان کرد: کشتار غیر مجاز دام یکی از عمده راههای انتقال بیماری تب کریمه کنگو است بنابراین مردم باید گوشت و احشا دام را تنها از مراکز تحت نظر دامپزشکی خریداری کنند.