خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 22 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستور قضایی برای ساماندهی معتادان متجاهر فردیس صادر شد

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 03 خرداد 1399 - 13:22
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان فردیس از دستور قضایی برای ساماندهی معتادان متجاهر این شهرستان خبر داد.
گرمخانه،فرديس،داده_شد،بانوان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، حسین ناصرخاکی با اشاره به بازدید خود از مراکز جمع آوری زباله و گرم خانه این شهرستان در جمع خبرنگاران،اظهار داشت:در بازدیدی که با همراهی مسئولان امنیتی و انتظامی و معاون فرماندار شهرستان از بیابان‌ها و محل گردآوری زباله‌های شهری و سپس گرمخانه فردیس انجام شد دستورات قضایی لازم به منظور جمع آوری زباله‌ها و ساماندهی معتادان متجاهر در گرمخانه فردیس داده شد.
وی افزود: گرمخانه بانوان فردیس ظرفیت 18 نفری دارد که با توجه به نداشتن سکنه دستور داده شد ضمن ساماندهی، نسبت به استقرار بانوان بی‌خانمان و متجاهر در این مکان اقدام شود.
انتهای پیام/ ت