سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قوه قضائیه به بحث دلال بازی در بازار مسکن ورود کند/مجلس یازدهم به موضوع گرانی مسکن ورود می کند

تسنیم | سیاسی | شنبه، 03 خرداد 1399 - 12:10
نماینده بروجرد در مجلس از رئیس قوه قضائیه خواست تا شخصا به موضوع گرانی و دلال بازی در بازار مسکن ورود کند.
مسكن،موضوع،بازار،مجلس،ورود،گودرزي

عباس گودرزی نماینده مردم بروجرد در مجلس در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با بیان اینکه در چند ماه گذشته بازار مسکن و خودرو دچار تلاطم شده و دولت نیز برای این کاهش این تلاطمات برنامه عملیاتی ارائه نکرده است، گفت: امروز مستاجران در وضعیت سختی قرار دارند و خانه دار شدن برای آنها تبدیل به رویا شده است.
وی با تاکید براینکه بازار مسکن به دست دلالان و محتکران افتاده است، ادامه داد: رئیس قوه قضائیه باید خود شخصا به این موضوع ورود کند و مانع از ایجاد التهاب کاذب در این بازار شود.
نماینده مردم بروجرد در مجلس با بیان اینکه بازار مسکن به سمتی رفته است که درآمد دلالی و احتکار از تولید آن بیشتر است، افزود: دولت نیز امروز اراده ای برای برخورد با این موضوع از خود نشان نداده است و در همین راستا لازم است که قوه قضائیه به این موضوع ورود کند.
گودرزی با بیان اینکه در مجلس یازدهم قطعا برای مهار گرانی مسکن برنامه های خواهیم داشت، افزود: قطعا مجلس یازدهم به موضوع و بحث گرانی مسکن به جد ورود خواهد کرد و تصمیمات مهم و اثرگذار در این زمینه خواهد داشت.
انتهای پیام/