خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۳۵ هزار تن انگور یاقوتی در سیستان و بلوچستان برداشت می شود

مهر | استان‌ها | شنبه، 03 خرداد 1399 - 10:12
زاهدان- رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: پیش بینی می شود امسال از سطح ۳ هزار و ۸۵۰ هکتار از باغات این استان ۳۵ هزار تن انگور یاقوتی برداشت و روانه بازار مصرف شود.
انگور،سيستان،ياقوتي،بلوچستان،هكتار،استان

غلام حیدر زورقی در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: سه هزار و ۸۵۰ هکتار از باغ‌های سیستان و بلوچستان به کشت انگور اختصاص دارد که ۲ هزار و ۸۵۰ هکتار آن بارور و بقیه غیر بارور است.
وی ادامه داد: ۹۰ درصد انگور تولیدی در سیستان و بلوچستان از نوع یاقوتی و بقیه شامل ارقام متنوعی از جمله فخری، سنگک، امیری، لعل، حاجی عباسی، چشم گاوی، قندهاری، مایه میش، غلامی و انواع مختلف دیگر است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان با اشاره به افزایش ۵۰ هکتاری باغات انگور در استان افزود: برداشت انگور یاقوتی در این استان از اواخر اردیبهشت آغاز و تا پایان خرداد ادامه دارد.
وی گفت: انگور یاقوتی یا «مروارید سیستان» از جمله محصولاتی است که به دلیل تحمل بالای شرایط سخت محیطی مختص این منطقه است و یکی از زود رس ترین انواع انگورها در کشور است.
زورقی تصریح کرد: بیشترین سطح زیر کشت انگور یاقوتی استان سیستان و بلوچستان با یک هزار و ۸۵۰ هکتار به منطقه سیستان اختصاص دارد.